IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ πισω απο τα μικροφωνα του ΙΟΝΙΟΝ FM


DJ Kirk Carpenter - GOD IS A DJ Καταιγιστικός ρυθμός, απίστευτα bits, ιδανικό mix, σε ένα μοναδικό Mix Trip που μιξάρει για εσάς ο DJ Kirk Carpenter.
MIKELE DJ - BITs(h) CONTROL
REAL FM - ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ
REAL FM - ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
REAL FM - ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
REAL FM - ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΛΤΗΣ
Άκης Παυλόπουλος, Μάνος Νιφλής (REAL FM) - ΟΙ ΤΕΝΤΙΜΠΟΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ανδρέας Μαφρέδας - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑΣ
Βασίλης Τασιούλας - ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ Mainstream μουσικές με Rock Classic πινελιές κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν...
Γιάννης Κυριαζής - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ Ταξίδι στο χρόνο μέσω της μουσικής_.. Σας ταξιδεύουμε σε δεκαετίες παλιές, ξεχασμένες. Γιατί όσο πιο παλιά δεκαετία, τόσο και πιο αθώα.
Γιάννης Κυριαζής - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (Ε) Ταξίδι στο χρόνο μέσω της μουσικής_.. Σας ταξιδεύουμε σε δεκαετίες παλιές, ξεχασμένες. Γιατί όσο πιο παλιά δεκαετία, τόσο και πιο αθώα.
Γιώργος Αραπάκης - ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ «Επειδή το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, αφήνω την μουσική να μιλάει αντί για μένα»
Γιώργος Τράγκας - ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ Ο απόλυτος κυρίαρχος των FM, σε ειδική συνεργασία με το IONION FM
Δημήτρης Κολόκας - Σάκης Παναγιώταρος - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Απο τις 5 Ηπείρους οι Έλληνες για 2 ώρες γίνονται μια οικογένεια. Για δύο δεκαετίες η γέφυρα επικοινωνίας των ακροατών μας.
Δημήτρης Κολόκας - Σάκης Παναγιώταρος - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ (Ε) Απο τις 5 Ηπείρους οι Έλληνες για 2 ώρες γίνονται μια οικογένεια. Για δύο δεκαετίες η γέφυρα επικοινωνίας των ακροατών μας.
Δημήτρης Κολόκας, Γιώτα Αργυροπούλου - ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ Η αρχαιότερη ενημερωτική εκπομπή του Σταθμού. Η πρωινή καθημερινή σας ενημέρωση για να είστε μέσα στα πράγματα
Δημητρης Κολόκας, Γιώτα Αργυροπούλου - ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ (Ε)
Δημήτρης Στρουμπάκος - Αντώνης Γρηγορόπουλος - ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ Η τελευταία ενημερωτική εκπομπή της εβδομάδας είναι πάντα ζωντανή και όχι απλά ζεστή. Καυτή! Πρόσωπα απο την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας σχολιάζουν την επικαιρότητα απο τα studio μας στο Μαρούσι.
Δημήτρης Στρουμπάκος - Αντώνης Γρηγορόπουλος - ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ(E)
Θανάσης Σταθόπουλος - ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ Το Κουτί της Πανδώρας συμβολίζει το απρόσμενο, το περίεργο και το αναπάντεχο του πεπρωμένου στην ζωή μας.
Θάνος Μαγδαληνός - Γιώργος Αγρογιάννης - PARTY ZONE
Θύμιος Καλαμούκης - ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ-REAL FM (E) Ο τίτλος τα λέει όλα... Παράλογα... παράδοξα... παραπολιτικά... Παρελαύνουν για μία ώρα από τη συχνότητα του REAL FM 97,8...
Θύμιος Καλαμούκης - ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ (REAL FM) Ο τίτλος τα λέει όλα... Παράλογα... παράδοξα... παραπολιτικά... Παρελαύνουν για μία ώρα από τη συχνότητα του REAL FM...
Κωνσταντίνα Ανυφαντή - ΔΙΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ... ΓΥΡΙΖΟΥΝ
Μάκης Νοδάρος - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Στηρίζουμε το δικαίωμά σας να μαθαίνετε τα γεγονότα, χωρίς τα φίλτρα και τους περιορισμούς που επιβάλουν τα επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.
Μάκης Νοδάρος - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (Ε)
Νίκος Αρβανιτάκης - CLUB ZONE
Πέτρος Λήλος, Τάσος Μαρκάκης - TRIP 2 DANCE Οι DJ ‘s Tasos Markakis και PL παρουσιάζουν το απόλυτο DJ SET στο IONION FM
Τάσος Κωνστανταρόπουλος - ΠΑΙΖΕΙ Ο DJCHAIRMAN TASOS KONSTANTAROPOULOS Για μια ώρα την μουσική του Ionion Fm, επιλέγει ο Djchairman Tasos Konstantaropoulos
Χριστίνα Ανυφαντή - ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Περιλαμβάνονται ο κυριότερες ειδήσεις με επιλεγμένα ηχητικά ρεπορτάζ του ΙΟΝΙΟΝ FM, περιφειακού ενδιαφέροντος απο την ημέρα που μόλις έφυγε.