IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδήσεις απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη για την ονομασία Βόρεια Μακεδονία, μια μέρα πριν την ψηφοφορία στη Βουλή.
15.06.18

«Πρέπει να ανατραπεί ο Τσίπρας. Πρέπει να πέσει ο Τσίπρας πριν πάει στις Πρέσπες. Κάποιοι βουλευτές να μην ψηφίσουν την κυβέρνηση. Δηλαδή να εναντιωθούν στην παράδοση της Μακεδονίας… Οι Μακεδόνες ειδικά, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Γιατί δε θα μπορούν να επισκεφθούν ούτε την περιφέρειά τους. Βράζει η Μακεδονία. Όλοι οι νομοί της Βόρειας Ελλάδας, αναθεματίζουν όποιον θέλει να δώσει το όνομα. Ελπίζω να τρομάξει ο Τσίπρας και να κάνει πίσω. Έχουμε ακόμη μία μέρα… Στην πολιτική και σε μία ώρα, γίνονται πράγματα που δε γίνονται επί αιώνες. Πάει ο άνθρωπος να παραδώσει το όνομα. Δεν έχει κάτσει να δει τι επιπτώσεις θα υπάρξουν. Κάθονται και δίνουν κάτι επιχειρήματα… ηλίθια επιχειρήματα όλοι του ΣΥΡΙΖΑ περιέρχονται τα κανάλια και δε ντρέπονται για λογαριασμό τους».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Ιonion fm, στην εκπομπή «Ραδιουργίες εκ προμελέτης» με τους Δημήτρη Στρουμπάκο και Αντώνη Γρηγορόπουλο.

Και συνέχισε: «Είμαι εκνευρισμένος! Να βγουν έξω από το σπίτι τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στη γειτονιά τους, να ρωτήσουν σε τρία σπίτια. Να ρωτήσουν: Να πάμε να υπογράψουμε να το δώσουμε; Και να πράξουν αναλόγως… Βλέπω ότι αυτοί αύριο, όταν πάρουν την υπογραφή μας, θα γυρεύουν τη Θεσσαλονίκη την ίδια! Και θα βγει στην πλατεία Συντάγματος να κάνει χαρακίρι ο Τσίπρας!

Ένα παλιόπαιδο είναι που το έβαλαν για δήμαρχο Αθηναίων, είδαν οι γέροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι περνάει σα νέος για να φέρει κοντά τους Πασοκτζήδες… και έτσι μπήκε ο Τσίπρας. Δεν έχει κανένα προσόν πολιτικό. Πολιτικά είναι μηδέν ο άνθρωπος. Όταν μου ανακοίνωσε ότι δίνει το «Βόρεια Μακεδονία» το έλεγε με τέτοια αναισθησία σα να μου έλεγε: Ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ»!


Απαισιοδοξία Κουβέλη για τους Έλληνες στρατιωτικούς! Σήμερα συμπληρώνουν 100 μέρες στις τουρκικές φυλακές
15.06.18

«Δεν το βλέπω επί του παρόντος. Δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια κίνηση μέχρι τις εκλογές. Αν με ρωτήσετε πόσο αυτό μπορεί να κρατήσει, γιατί τώρα συμπληρώνονται περίπου τρεις μήνες κράτησης, θα σας πω ότι αυτό θα είναι συνάρτηση από το τι θέλει να πράξει αναφορικά με την όλη υπόθεση, όχι μόνο μόνο των στρατιωτικών αλλά συνολικότερα. Διότι στη συνολικότερη τακτική της Τουρκίας έχει ενταχθεί το θέμα των στρατιωτικών μας στελεχών. Μην ξεχνάτε ότι στις τουρκικές φυλακές κρατούνται και άλλοι Ευρωπαίοι πολίτες… Τούτο αποτελλεί εκδήλωση από τη μεριά της Τουρκίας και ιδιαίτερα του Ερντογάν, μία προσπάθεια να καταγράψει ότι είναι μία χώρα δυναμική, που υποστηρίζει τα εθνικά της ζητήματα και όλα αυτά που εξαίρουν κάθε φορά τον εθνικισμό. Η προσπάθεια είναι μέχρι τη διενέργεια των εκλογών να εξασφαλίσει ψήφους αλλά και μετά να συνεχίσει μία ένταση, ιδιαίτερα με τη χώρα μας…»

Αυτά είπε ο Φώτης Κουβέλης για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών, μιλώντας στo IONION fm, στην εκπομπή «Ραδιουργίες εκ προμελέτης» του Δημήτρη Στρουμπάκου και του Αντώνη Γρηγορόπουλου. Αναφέρθηκε όμως και στην ένταση με την Τουρκία που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει διαστάσεις…

«Κατεβάζει πάρα πολλά πολεμικά σκάφη η Τουρκία στα παράλιά της. Αυξάνει την εκεί παρουσία των πολεμικών σκαφών της, χωρίς βέβαια να παραβιάζει επί του παρόντος τη διαχωριστική γραμμή και βεβαίως έχει πύκνωση και των παραβιάσεων που γίνονται στους ελληνικούς αιθέρες, στο δικό μας FIR. Η δεύτερη κίνηση έντασης είναι αυτή η οποία αφορά στη μη εφαρμογή της σύμβασης μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας αναφορικά με την επαναπροώθηση προσφύγων που έρχονται στην Ελλάδα αλλά δεν εξασφαλίζουν τα στοιχεία των προσφύγων… Είναι κινήσεις με τις οποίες δείχνει από την πλευρά της ότι επιδιώκει την κλιμάκωση της έντασης, όχι μόνο στο επίπεδο της ρητορικής αλλά και σε επίπεδο συγκεκριμένων πράξεων. Και έχουμε την εκτίμηση ότι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά η προσπάθεια του Ερντογάν να σηκώσει τον εθνικισμό, τον ηθικό αυταρχισμό, μέσα στο χώρο της Τουρκίας ενόψει των εκλογών. Θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και μετά τις εκλογές; Εκτιμώ ότι κυμαινομενη ένταση θα έχουμε».

Και συνεχίζει με νόημα ο Φώτης Κουβέλης:«Υπάρχει ένα ερώτημα: Αυτή η ένταση είναι δυνατόν να οδηγήσει σε ένα θερμό επεισόδιο; Κι αν δεν έχει επιλογή -που φαίνεται να μην έχει επιλογή- η Τουρκία για τη δημιουργία ενός θερμού επεισοδίου, αυτή η πύκνωση της έντασης, διαμορφώνει συνθήκες για ένα περιστατικό, το οποίο θα έχει σχέση για παράδειγμα με μια αναχαίτιση, να οδηγήσει σε ένα θερμό επεισόδιο…Δε νομίζω ότι ένα θερμό επεισόδιο μπορεί να θερμάνει γενικότερα την κατάσταση. Δεν είναι στις επιλογές και δε θα μπορούσε να είναι στις επιλογές να δημιουργήσει μία πολεμική κατάσταση η Τουρκία με την Ελλάδα. Η Τουρκία αυτή την ώρα έχει εξαιρετικά εύθραυστη εξωτερική πολιτική γι’ αυτό βλέπετε να μετακινείται πότε προς την Αμερική, πότε προς τη Ρωσία και ξαφνικά να θυμάται τρεις μήνες πριν, ότι υπάρχει και η Ευρώπη. Για να αναθερμάνει υποτίθεται, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας».

Για το Σκοπιανό, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, αναφέρει: «Ένα δημοψήφισμα, εκτιμώ ότι δε θα μπορούσε να προσφέρει τίποτε. Εκείνο που χρειάζεται είναι να έχει έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο η όποια συμφωνία, με καταγεγραμμένες τις συγκεκριμένες θέσεις, τις οποίες έχει θέσει η κυβέρνηση εδώ και πάρα πολύ καιρό και εξαιρετικά έγκαιρα, αναφορικά με μία ονομασία που βεβαίως μπορεί να έχει ως όρο τη λέξη Μακεδονία με έναν επιθετικό ή χρονικό ή γεωγραφικό προσδιορισμό -προσωπικά επιλέγω καλύτερα τον γεωγραφικό προσδιορισμό- τον αλυτρωτισμό να αντιμετωπίζεται και βεβαίως την αναθεώρηση του Συντάγματος. Και τότε πια, μπροστά σε αυτή τη σύμβαση, εκεί θα κληθούν οι πολιτικές δυνάμεις από θέση ευθύνης, να μιλήσουν για όλα εκείνα τα οποία πιστεύουν ότι πρέπει να γίνουν. Θα σας έλεγα ότι η λέξη Μακεδονία, ακόμα και στην προσωρινή ονομασία FYROM υπάρχει. “Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Τι θέλει η Ελλάδα; Θέλει να διατηρηθεί η λέξη Μακεδονία που ήδη αναγνωρίζεται ως Μακεδονία από 140 χώρες; Θέλει να αντιμετωπιστούν επί της ουσίας οι σχέσεις με τα δύο κράτη; Αν αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο μια συμφωνίας, μιας συνθήκης, τότε η χώρα μας όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα, αντίθετα θα προωθήσει καλύτερες σχέσεις και καταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή. Μην ξεχνάμε ότι εκείνος που δεν θέλει την επίλυση του ζητήματος είναι ο Ερντογάν. Διότι θέλει να διαμορφώνει καταστάσεις αξιοποιώντας μειονότητες και να προωθεί το δικό του μουσουλμανικό τόξο».


Μάκης Μπαλαούρας: Η ΝΔ δεν έχει ραχοκοκαλιά, στρατηγική και ιδεολογικές / πολιτικές βάσεις
15.06.18

Ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας φιλοξενείται στις Ραδιουργίες εκ Προμελέτης από τον Δημήτρη Στρουμπάκο και τον Αντώνη Γρηγορόπουλο.

Θέματα της συνέντευξης:

  • τα Ελληνοτουρκικά και οι εκτιμήσεις του για τις απειλές των Τούρκων,
  • το Σκοπιανό που είναι στην επικαιρότητα εν όψει της λύσης με το θέμα του ονόματος και η στάση της Νέας Δημοκρατίας  την οποία χρεώνει ότι δεν έχει ραχοκοκαλιά, στρατηγική και ιδεολογικές / πολιτικές βάσεις
  • οι εξελίξεις με το εργοστάσιο ανακύκλωσης που όχι μόνο θα απορροφήσει όλο τον όγκο σκουπιδιών της Ηλείας αλλά θα φέρει και χρήμα μέσω της παραγωγής ενέργειας,
  • Η ΣΕΤΗΛ για την οποία θεωρεί σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να λειτουργεί και μάλιστα αναβαθμισμένη όπως προέκυψε από τη συνάντηση του με τον Αν. Υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη
  • Τα έργα στον αυτοκινητόδρομο Πάτρας - Πύργου που βρίσκονται σε τελικό στάδιο και όπως εκτιμά αλλά και τον διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Υπουργός Χρίστος Σπίρτζης πριν τη συνέντευξη μας, θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 15.06.18

Εναρκτήρια ημερίδα Παρουσίασης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας θα  πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19.30 ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ομιλία από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Πύργου με θέμα την «Εμφυλη Βία». Όπως τόνισε στο IONION FM ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  Πέτρος Γιαννακόπουλος τα Κέντρα Κοινότητας είναι Δομές που σχεδιάστηκαν στο ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργούν στους Δήμους και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών  στους κατοίκους τους, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, την υποστήριξη προώθησης στην απασχόληση και την κοινωνική ένταξη ευάλωτων κυρίως ατόμων μέσω ενεργειών βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου. 


ΑΚΟΥΣΤΕ (67)

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
14-06-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
14-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
14-06-18  Τα όνειρα της γιαγιάς παραμυθούς στην παραλία της Ζαχάρως
14-06-18  31 Χρόνια μετά ο Αργύρης Καμπούρης θυμάται (video)
14-06-18  Έφυγε μόλις στα 51 χρόνια ο πρώην αντιδήμαρχος Αντώνης Βαγγόπουλος
14-06-18  Οι κίνδυνοι της καθιέρωσης της υποχρεωτικής φοίτησης των παιδιών ηλικίας μέχρι έξι χρόνων
13-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
13-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
12-06-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
12-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
12-06-18  Γιώργης Τάκη Δόξας: "Ένα είναι το φάρμακο πέρα από τις θεραπείες, η ψυχική μας πίστη"
12-06-18  Ευχαριστήρια επιστολή και Πρόσκληση στην Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων, προς το IONION FM, από τον δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής
12-06-18  Το Αίγιο απαιτεί: Ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων - ΟΧΙ στην καταστολή και στη τρομοκρατία
12-06-18  Ασφαλιστικά μέτρα κατά της προκλητικής ΔΕΗ από τον Α ΤΟΕΒ Πύργου
12-06-18  Οι ιδιώτες νίκησαν τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελε φαραωνικά εργοστάσια απορριμμάτων
12-06-18  Τ. Αντωνακόπουλος: "Τάξις και ηθική" στο κυνήγι των επιγραφών!
11-06-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
11-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
11-06-18  Επιστημονική ημερίδα 2008-2018, για τα 10 χρόνια από το σεισμό της Μόβρης
11-06-18  Ρημάζει η Ελλάδα! Πλιάτσικο στο σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου
11-06-18  Συναντήθηκε με τον πρέσβη του Μπαγκλαντές ο Ναμπιλ Μοράντ
08-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
08-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
08-06-18  PAPAGEWRGIOY ( NODAROS)
07-06-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
07-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
06-06-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
06-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
06-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
05-06-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
05-06-18  Ο Νίκος Ιγγλέσης για τα εθνικά θέματα και για τα συλλαλητήρια
05-06-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ