IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕιδήσεις απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Πανελλήνιο Απελευθερωτικό κίνημα Κρητών: Θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της μάνας πατρίδας Ελλάδας
ΚΡΗΤΗ 21.03.18

Ανοιχτή επιστολή εξέδωσε το Πανελλήνιο  Απελευθερωτικό κίνημα Κρητών, η οποία απευθύνεται προς όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου, τον πρόεδρο της βουλής και προς τα ΜΜΕ της Ελλάδας.  Αιτία της κατάθεσής της αποτελούν οι μέχρι σήμερα επιλογές και αποφάσεις των βουλευτών, οι οποίες ξεπουλούν την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, καταργούν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των Ελλήνων και μειώνουν την δυναμικότητα της προασπίσεως των ΕΔΑΦΩΝ της πατρίδας μας όπως περιγράφει η επιστολή. Το ΙΟΝΙΟΝ FM θέλοντας να γνωρίσει τους ανθρώπους αυτούς μίλησε με το μέλος της επιτροπής από τα Χανιά, τον κ. Παντελή Καπαρουδάκη. «Η κίνησή μας ξεκίνησε με το να δημιουργηθεί μια συντονιστική επιτροπή, για να μπορέσουμε να διευκολύνουμε την μετάβασή των Κρητών στο  συλλαλητήριο της Αθήνας» είπε ο κ. Καπαρουδάκης στο σταθμό μας. Η χώρα μας είναι υπό κατοχή και χρήζει Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου είπε ο κ Καπαρουδάκης. Η πατρίδα μας κομματιάζεται και δεν υπάρχει κυβερνητική αντίσταση, ούτε τώρα ούτε παλιότερα. Ευελπιστούμε να δημιουργηθούν παρόμοιες σε όλα την επικράτεια, είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Καπαρουδάκης.

Ακούστε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη πατώντας πάνω στην εικόνα και στο μεγαφωνάκι στην αρχή της είδησης


ΑΚΟΥΣΤΕ (18)

Στις λίμνες, τους υγροβιοτόπους και τις πλημμυρικές περιοχές, αφιερωμένη η Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό
ΗΛΕΙΑ, 21.03.18

« Κάθε χρονιά ως σήμερα μια διαφορετική θεματική σε σχέση με το νερό αναδεικνύεται. Φέτος η Ημέρα είναι αφιερωμένη στις λύσεις που προσφέρει η ίδια η φύση για την διαχείριση των υδάτων, δηλαδή στην καλή λειτουργία των λιμνών, των υγροβιοτόπων και των φυσικών πλημμυρικών ζωνών.   Όπως πολλές άλλες εορταστικές ημέρες, δεν πρόκειται για ημέρα χαράς και ευφροσύνης ψυχής, αλλά για ημέρα μνήμης, ημέρα που στοχεύει να μας ευαισθητοποιήσει για ένα υπαρκτό και ενίοτε οξύ πρόβλημα, το οποίο ειδάλλως τείνουμε να το ξεχάσουμε μέσα στην καθημερινότητά μας. - ανέφερε στο IONION FM η   Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Αντιπροέδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκοσμίου Οργανισμού Σύμπραξης για το Νερό - Πρόεδρος της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

Οπως τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Αυγερινοπούλου :

« Από τις τρεις λίμνες που διέθετε, σε ένα πανέμορφο σύμπλεγμα, του Καϊάφα, της Αγουλινίτσας και της Μουριάς, σήμερα οι δύο λίμνες έχουν αποξηρανθεί, και εξακολουθεί να υπάρχει μόνο η λίμνη του Καϊάφα, η οποία είναι σε τμήματά της ρυπασμένη. Έχουμε τρεις ποταμούς, τον Αλφειό, τον Πηνειό και την Νέδα, των οποίων η διαχείριση της απορροής τους είναι τόσο φτωχή που παρουσιάζονται συχνά πλημμυρικά φαινόμενα. Ομοίως πλημμυρίζουν και σε πολλά άλλα σημεία τους, όπως και στα φράγματά τους, αρδευτικά και υδροηλεκτρικά. Ο υγροβιότοπος του Κοτυχίου παρουσιάζει διάβρωση του λώρου του και δεν τυγχάνει επαρκούς επιστημονικής διαχείρισης. Η τεχνητή λίμνη του Πηνειού έχει αφεθεί στη μοίρα της. Οι πηγές νόστιμου πόσιμου νερού αξιοποιούνται κατά το ήμισυ, καθώς μεγάλες ποσότητες νερού χάνονται λόγω είτε ελλιπών ή ελλαττωματικών δικτύων ύδρευσης, είτε λόγω μεγάλων απωλειών των αρδευτικών δικτύων. Τα ιαματικά νερά σε όλη την Ηλεία έχουν απαξιωθεί, ενώ τα πόσιμα ιαματικά νερά δεν έχουν αξιοποιηθεί ποτέ εμπορικά για να δώσουν ένα πρόσθετο εισόδημα στους κατοίκους της περιοχής και αφημμένα στάσιμα, αφορμίζουν. Δεκάδες περιοχές της Ηλείας δεν έχουν ακόμα και σήμερα πόσιμο νερό, ή νερό κατάλληλο για την υγιεινή και τις οικοκυρικές εργασίες!!»  


ΑΚΟΥΣΤΕ (16)

Το σχολείο των ονείρων μας
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛ 21.03.18

Μια πρωτότυπη ιδέα σχετικά με τη χρήση μιας φωτογραφικής μηχανής ή της κάμερας ενός κινητού τηλεφώνου,αλλά και μια διαφορετική οπτική απέναντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(facebook,instagram) υλοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη,όπως φαίνεται,απήχηση στην περιοχη της Βουπρασίας στον δήμο Ανδράβίδας Κυλλήνης.

Μια παρέα εκπαιδευτικών από τη Βάρδα με βασικό εμπνευστή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και δάσκαλο χορού Κώστα Διαμαντόπουλο-γνωστό και απο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΝΕΑΡ στη Νέα Μανολάδα-δημιούργησε στο facebook και στο instagram δυο σελίδες με βασικό άξονα τη φωτογραφία.

« Στόχος ήταν να φύγει ο φωτογραφικός φακός από τα πρόσωπα(οι δημοφιλείς selfies) και να στραφεί στο χώρο,στη φύση,στον ουρανό,στη θάλασσα,στο δάσος,στο ηλιοβασίλεμα,οπουδήποτε σε αυτή την πανέμορφη χώρα που ζούμε. Έτσι γεννήθηκε ο ΝΕΑΡος φωτογράφος(για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου) και ο ΝΕΑΡός  μεγαλοφωτογράφος(για πιο μεγάλα...παιδιά). Μια έκθεση φωτογραφίας ή κάποια σεμινάρια φωτογραφίας είναι στα άμεσα σχέδιά μας . Απέναντι στη μαυρίλα του κόσμου τούτου που οδηγεί αθώα παιδιά στο θάνατο,κάποια άλλα παιδιά-τυχερά κι ελεύθερα-επιμένουν να αναδεικνύουν ΤΟ ΦΩΣ.» - ανάφερε στο IONION FM η εκπαιδευτικός Βάσω Σωτηροπούλου που συμμετέχει ενεργά στην όλη προσπάθεια.


ΑΚΟΥΣΤΕ (22)

Ξεκίνησαν και φέτος οι αιτήσεις ΟΣΔΕ
ΗΛΕΙΑ, 21.03.18

Η διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2018(Δηλώσεις ΟΣΔΕ) ξεκίνησε και φέτος .  Αγρότες και κτηνοτρόφοι οφείλουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να σπεύσουν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις καλλιέργειες του τρέχοντος έτους.

Η Ένωση Συνεταιρισμών Ηλείας Ολυμπίας σε συνεργασία με τον Α.Σ. Κορυφής, για μια ακόμη χρονιά δίπλα στον παραγωγό, εκτός από τα υποκαταστήματα της, στον Πύργο, Πελόπιο, Κρέστενα, Ζαχάρω, θα διαθέτει και κινητά συνεργεία, σε Επιτάλιο, Γούμερο, Καλλιθέα, Ανδρίτσαινα, Φιγαλεία,για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών.» - ανέφερε μεταξύ άλλων στο IONION FM ο Τοπογράφος υπεύθυνος ΟΣΔΕ της΅Ενωσης Κώστας Παπαδόπουλος.


ΑΚΟΥΣΤΕ (23)

Ερωτηματικά για την διαύγεια της δι@ύγειας στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛ 21.03.18

Ερωτηματικά για την λειτουργία του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και για την σχέση του δήμου με τους επαγγελματίες της περιοχής , έθεσε στο IONION FM ο Νίκος Κορομηλάς επαγγελματίας και κάτοικος του δήμου.

« Προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι πολλοί φορείς του δήμου σήμερα δεν βρίσκονται στην Διαύγεια . Επίσης θα πρέπει ορισμένοι να μας απαντήσουν για τις οικονομικές σχέσεις του δήμου – όπως αυτές καταγράφονται στη Διάυγεια – με συγκεκριμένους επαγγελματίες .  Θα πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν ότι ανάγκη για οικονομική στήριξη έχουν όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής και κάποια χρήματα θα πρέπει να μοιράζονται με γνώμονα τις ανάγκες και την διαφάνεια» - ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κορομηλας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (0)

Ο Κώστας Βαξεβάνης για NOVARTIS
ΑΘΗΝΑ 21.03.18

Τις νέες πτυχές του σκανδάλου Novartis τις οποίες αποκάλυψε η εφημερίδα Documento και το documentonews.gr σχολιάζει ο Κώστας Βαξεβάνης. Τα στοιχεία που το ρεπορτάζ έφερε στο φως της δημοσιότητας, πιστοποιούν εκείνο που πεισματικά αρνούνται να παραδεχθούν οι εμπλεκόμενοι: τις σχέσεις τους με τον ελβετικό φαρμακευτικό κολοσσό.

Όπως προκύπτει ο Άδωνις Γεωργιάδης έπαιρνε απ' ευθείας εντολές από τη Novartis, τις οποίες μετέτρεπε σε νόμους του κράτους, ο Αντώνης Σαμαράς είχε συμπεριλάβει ως πρωθυπουργός στην ομάδα των συμβούλων του στελέχη της φαρμακευτικής, ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος στη Βουλή αρνούταν κάθε σχέση με την εταιρία, ήταν έμμισθος σύμβουλός της.

Κι ενώ αυτά αποκαλύπτονται, οι κατά τ' άλλα λαλίστατοι Γεωργιάδης, Σαμαράς και Στουρνάρας έχουν εξαφανιστεί. Από τις κραυγές για σκευωρία, τις απειλές και τις μηνύσεις προς τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες, ξαφνικά περάσαμε στην απόλυτη σιωπή...


Πρώτος Παμπελοποννησιακός διαγωνισμός μαγειρικής στην Πάτρα
ΠΑΤΡΑ 21.03.18

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Π.Ε.Α.Κ Πατρών πραγματοποίησαν τον πρώτο Παμπελοποννησιακό διαγωνισμό μαγειρικής βάζοντας τις βάσεις και λειτουργώντας ως Πρόδρομος ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ γαστρονομίας της Ευρώπης, όπως είπε στο IONION FM ο πρόεδρος της λέσχης Θωμάς Λαζανάς. Όπως είπε, έχοντας συμμάχους τους τοπικούς παραγωγούς, τις επισιτιστικές επιχειρήσεις και όλους τους Φορείς, έβαλαν τις βάσεις για ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Ευρώπης. Στους νικητές δόθηκαν βεβαιώσεις, μετάλλια και δώρα.  Κριτές ήταν Σεφ της Λέσχης καθώς και διακεκριμένοι Σεφ από όλη την Ελλάδα. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους Σεφ της Λέσχης και με τους διακεκριμένους Σεφ που παρευρίσκονταν στο διαγωνισμό .

 


ΑΚΟΥΣΤΕ (23)

ΥΔΟΜ δήμου Πύργου: " Μια ανύπαρκτη διαλυμένη υπηρεσία
ΠΥΡΓΟΣ 21.03.18

«Λόγω των πολύ σημαντικών διαδικασιών όπως είναι η Κτηματογράφηση , το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ'οίκον ΙΙ και η ρύθμιση αυθαιρέτων του ν.4495/17, αναγκαζόμαστε λόγω της τραγικής εικόνας εξαθλίωσης του πολεοδομικού γραφείου Πύργου και ειδικά της λειτουργίας του αρχείου αυτής , να αποστείλουμε την επισυναπτόμενη ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Πύργου και προς τα ΜΜΕ του Νομού. Τίθεται θέμα πλέον επιβίωσης και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για υπομονή», λέει η  Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας. Όπως δήλωσε στο ΙΟΝΙΟΝ FM, ο πολιτικός μηχανικός κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, από ενέργειες του δημάρχου η ΥΔΟΜ δήμου Πύργου απέμεινε με έναν διοικητικό υπάλληλο υπεύθυνο πρωτοκόλλου και του ογκωδέστατου αρχείου, με έναν πολιτικό μηχανικό υπεύθυνο για την έκδοση των Αδειών Δόμησης, των εγκρίσεων εργασιών μικρής κλίμακας καθώς και του κρίσιμου αντικειμένου των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων. Με έναν μηχανολόγο μηχανικό υπεύθυνο για την θεώρηση μηχανολογικών μελετών , αλλά και το τεράστιο αντικείμενο της αυτοψίας ελέγχου και επιβολής προστίμων  στα αυθαίρετα.  


ΑΚΟΥΣΤΕ (28)

Καθεστώς ομηρίας για χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς
ΗΛΕΙΑ, 21.03.18

Την χρόνια ομηρία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών περιέγραψε στο IONION FM η Κατερίνα Σωτηροπουλου πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων νηπιαγωγών Πύργου – Ολυμπίας.

« Χιλιάδες συνάδελφοι βρίσκονται για πάνω από δέκα χρόνια σε καθεστώς ομηρίας χωρίς να είναι σε θέση να προγραμματίσουν την ζωή του η να σχεδιάσουν το μέλλον τους. Τελευταία με την μορφή των κινητοποιήσεων προσπαθούμε να πείσουμε τους κυβερνώντες να δώσουν μια λύση . Υπάρχει υπόσχεση ότι από το 2019 θα ξεκινήσει η απορρόφηση των συναδέλφων μας αλλά δεν εφησυχάζουμε. Οι κινητοποιήσεις και οι αγώνες θα συνεχιστούν» - ανέφερε η κ. Σωτηροπούλου .


ΑΚΟΥΣΤΕ (21)

Χρήστος Γιαννόπουλος: Κυβερνητική κοροϊδία η επίσκεψη Κουρεμπέ
ΗΛΕΙΑ, 21.03.18

Την κυβερνητική κοροϊδία απέναντι στα προβλήματα των αγροτών κατήγγειλε στο IONION FM ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Χρήστος Γιαννόπουλος με αφορμή την επίσκεψη του αρμοδίου του ΕΛΓΑ στον νομό κ. Κουρεμπέ.

« Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι κυβερνώντες χρησιμοποιώντας τα γνωστά παπαγαλάκια τους επιχειρούν να δείξουν προ τα έξω την εικόνα ενός αγρότη που δεν ε΄χει προβλήματα . Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική . Είμαστε σε απόγνωση και σε αδιέξοδο και αν δεν κάνουμε κάτι ολόκληρο το βιός μας θα καταλήξει στις Τράπεζες....» - ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννόπουλος .


ΑΚΟΥΣΤΕ (23)

Ο Χρήστος Αθανάσουλας για την κατάντια της τοπικής αυτοδιοίκησης
ΠΥΡΓΟΣ 21.03.18

Την κατάντια της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ηλεία επεσήμανε μιλώντας στο ΙΟΝΙΟΝ FM ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Χρήστος Αθανάσουλας με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοτικού συμβουλίου σε βάρος του.

« Σε αυτόν τον νομό επί σειρά ετών 20-30 χαμαιλέοντες της πολιτικής κάνουν κουμάντο σε όλα τα επίπεδα και εξωθούν τον τόπο μας στην απαξίωση . Η λύση είναι η αλλαγή και ο κόσμος επιτέλους να ξυπνήσει να να τους δώσει μια ηχηρή απάντηση όταν έρθει η ώρα.» - ανέφερε ο κ. Αθανάσουλας.


ΑΚΟΥΣΤΕ (24)

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
20-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
20-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
19-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
19-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
19-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
16-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
16-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
16-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
16-03-18  Η βία ξεκινάει από το σπίτι για να φτάσει στον αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη, Ολυμπιονίκης Πάλης
16-03-18  Γιώργος Αραπάκης: «Η μοναξιά είναι γυναίκα»
16-03-18  Ν. Καλάκος: Ο νόμος Κατρούγκαλου θα οδηγήσει σε συσσίτια της εκκλησίας, χιλιάδες συνταξιούχους
16-03-18  Εβδομάδα Επιστήμης και Καινοτομίας στο Γενικό Λύκειο Ανδρίτσαινας: «Όταν το φως χορεύει μιλάω δίκαια…»
16-03-18  20 εκ ευρώ το διυλιστήριο Πηνειού που έχει κλίση στο ... μαγγάνιο!
16-03-18  Παραιτήθηκαν... αλλά παραμένουν στον ΓΟΕΒ
16-03-18  Κλιμάκωση του αγώνα κατά των πλειστηριασμών ζητάει ο Θαν. Πετράκος
15-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
15-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
14-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
14-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
14-03-18  Ο δήμαρχος Άργους και Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για το πανηλειακό συλλαλητήριο
14-03-18  Χρήστος Δήμας: Δεν μπορούν να εκπληρώσουν ούτε τη στοιχειώδη αποστολή προκήρυξης δράσεων του ΕΣΠΑ
14-03-18  Νέα Ήττα της Heineken στην Ελλάδα
14-03-18  Φ. Αλεξόπουλος: Μείωση 45% στην αγοραστική δύναμη των Ηλείων Καταναλωτών
13-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
13-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
12-03-18  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
12-03-18  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
12-03-18  Σημαντική νίκη του αγώνα για την προστασία της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου
12-03-18  Κ. Αλεξανδρόπουλος: Επιχειρείται για μια ακόμη φορά μια μη νόμιμη ενέργεια όσον αφορά την διαχείριση των σκουπιδιών
12-03-18  24ωρη προειδοποιητική απεργία στην καθαριότητα σε Ζαχάρω, Πύργο και Ολυμπία
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ