IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕιδήσεις απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


"Ο λαός να καταδικάσει την κυβέρνηση που συμμετέχει στο ΝΑΤΟ και εμπλέκει την χώρα σε Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς"
ΗΛΕΙΑ, 23.11.17

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου θα γίνει το 18ο Συνέδριο της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη στο Χαϊδάρι στην Αθήνα. Το συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας καλεί τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους του νομού στην σύσκεψη που καλεί η  Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηλείας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Ο Νίκος Γκότσης, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Ν. Ηλείας, δήλωσε στο IONION FM, ότι η  Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηλείας έχει ανασυσταθεί από πέρσι λόγω των εξελίξεων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή και στην περιοχή μας και είναι μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη. Αυτό που εμείς λέμε στα φτωχά λαϊκά στρώματα – είπε ο κ. Γκότσης - είναι να μην πέσει στην παγίδα που εκφράζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή γενικότερα εκφράζεται από την προπαγάνδα του κεφαλαίου. Κυρίαρχο λόγο σε κάθε εξέλιξη που συμβαίνει στις χώρες, πρέπει να έχει ο λαός της ίδιας της χώρας. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταδικάσει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης που συμμετείχε σε όλες τις συνόδους του ΝΑΤΟ και εμπλέκει την χώρα σε διάφορους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.  Ο κ. Γκότσης μίλησε επίσης για αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε, αλλά δεν έδειξε την ίδια προθυμία για απαλλαγή από το ευρώ, λέγοντας ότι δεν παίζει ρόλο το νόμισμα στην επιτυχία της οικονομικής πολιτικής.

Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                 ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

 Το συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας καλεί τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους του νομού στην σύσκεψη που καλεί η  Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηλείας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Η σύσκεψη αυτή γίνεται ενόψει του 18ου Συνεδρίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), που θα γίνει στις 2 και 3 Δεκέμβρη στην Αττική, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου. Επίσης από τη σύσκεψη αυτή θα προκύψουν η νέα γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Ηλείας και οι αντιπρόσωποι για το Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ.

Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, στον Περσικό Κόλπο κλπ είναι ραγδαίες και επικίνδυνες για τον λαό μας και για τους λαούς της ευρύτερης περιοχής. Εκείνο που πρέπει να γίνει καθαρό σε όλους μας είναι ότι οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι γίνονται για το μοίρασμα των αγορών, των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των δρόμων μεταφοράς εμπορευμάτων και ενέργειας. Γίνονται δηλαδή για τα κέρδη των μονοπωλίων και των κεφαλαιοκρατών. Οι κυβερνήσεις της χώρας μας, διαχρονικά και σήμερα, έχουν σοβαρές ευθύνες γιατί ακριβώς ταυτίζονται με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών.

Η δράση μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, θα πρέπει να περιλαμβάνει την απαίτησή μας για:

⦁ Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

⦁ Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν

⦁ Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και στρατηγεία που υπάρχουν στην Ελλάδα

⦁ Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό

⦁ Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα. Να απαγορευθούν οι πυρηνικές δοκιμές

⦁ Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ


ΑΚΟΥΣΤΕ (24)

Γιορτή πορτοκαλιού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλισσού, σε συνεργασία με τον δήμο Δυτικής Αχαΐας
ΑΧΑΪΑ, 23.11.17

Γιορτή πορτοκαλιού διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσού, σε συνεργασία με τον δήμο Δυτικής Αχαΐας. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11 το πρωί στον Άνω Αλισσό, στο δημοτικό σχολείο, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορευτικά και είσοδο δωρεάν για το κοινό. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης, σχολίασε στο IONION FM, ότι θα διατεθεί δωρεάν 1,5 τόνος πορτοκαλιών, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν γλυκά και μαρμελάδες από πορτοκάλι. «Κάνουμε προσπάθεια να τονώσουμε το προϊόν και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στον Αλισσό, σχολίασε ο κ. Μπαρμπούνης. Αναφερόμενος στην λειτουργία των πυρηνελαιουργείων και στα προβλήματα από την δυσωδία, ανέφερε ότι δεν υπάρχει βούληση από τους βουλευτές να νομοθετήσουν για να σταματήσει η ασυδοσία.


ΑΚΟΥΣΤΕ (25)

Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού για το 2018, η Αρχαία Ολυμπία
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 23.11.17

Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού για το 2018, αναδείχθηκε η Αρχαία Ολυμπία, από την ACES EUROPE. Θα διοργανωθούν αθλητικές δραστηριότητες και θα τις παρακολουθήσουν ευρωβουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι. Ο Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος, επί τομή αντιδήμαρχος αθλητισμού, σχολίασε στο IONION FM, ότι πρόκειται για σπουδαία διάκριση για την Ολυμπία, που θα αναλάβει να διοργανώσει δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού. Σε συνεργασία με τις πόλεις της Σόφιας, της Μαλάγας και της Μασσαλίας που είχαν αναλάβει ανάλογες διοργανώσεις, η Αρχαία Ολυμπία θα καταρτίσει πλάνο δράσης το επόμενο διάστημα. Θα ενισχυθούν περαιτέρω οι δράσεις που είχαν προγραμματιστεί το Πάσχα, με τους παγκόσμιους αθλητικούς αγώνες και τον Ιούνιο με την διοργάνωση εκδηλώσεων μπάσκετ. Ο προϋπολογισμός των δράσεων αναμένεται να φτάσει έως 100.000 ευρώ.


ΑΚΟΥΣΤΕ (22)

Καινούργια πλατεία στο γραφικό Αγραπιδοχώρι
ΗΛΕΙΑ, 23.11.17

Πλατεία κατασκευάζεται στο γραφικό χωριό Αγραπιδοχώρι Πηνείας του δήμου Ήλιδας. Επιθεώρηση στα έργα πραγματοποίησε την Τετάρτη, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κώστας Τσεριώνης. Όπως ανέφερε στο ΙΟΝΙΟΝ FΜ, θα δαπανηθούν 50.000 ευρώ, χρήματα που εξασφάλισε ο δήμος από την ΣΑΤΑ, για την κατασκευή της πλατείας, και την τοποθέτηση φωτιστικών, δέντρων και υπερυψωμένης σκηνής για τις εκδηλώσεις. Το οικόπεδο ήταν δωρεά της κατοίκου του Αγραπιδοχωρίου, Σοφίας Παπαδοπούλου - Μανουσάκη. Ο κ. Τσεριώνης συμπλήρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν στην Πηνεία και οι εργολαβίες από το Ταμείο Μολυβιάτη, για τεχνικά έργα θωράκισης της περιοχής από πλημμύρες και κατολισθήσεις.


ΑΚΟΥΣΤΕ (41)

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τους πολύπαθους Βαρθολομαίους, στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής
ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ 23.11.17

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουν στο 1ο δημοτικό σχολείο οι κάτοικοι του Βαρθολομιού, μέχρι και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, για να αποσταλούν ως βοήθεια μέσω ΕΛΤΑ, στις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές της Δυτικής Αττικής. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαρθολομιού, Μαίρη Θανοπούλου, κάλεσε μέσω του IONION FM, όσους πολίτες έχουν την δυνατότητα να παραδώσουν στο σχολείο είδη ρουχισμού και τρόφιμα μακράς διαρκείας, για να αποσταλούν ατελώς μέσω ΕΛΤΑ στους πληγέντες της Αττικής. Παράλληλα σημείωσε ότι εν όψει Χριστουγέννων θα γίνει νέα συγκέντρωση τροφίμων, για να διατεθούν στις άπορες οικογένειες της περιοχής.


ΑΚΟΥΣΤΕ (41)

Παναγιώτης Σταθάς: Ζητούνται αυξήσεις ελέγχων στους εργασιακούς χώρους
ΠΥΡΓΟΣ 23.11.17

Αυξήσεις ελέγχων στους εργασιακούς χώρους για την επιτήρηση των κανόνων ασφαλείας και εργασίας, ζητά με επιστολή προς το υπουργείο ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Ξύλου Ελλάδας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πύργου, Παναγιώτης Σταθάς. Όπως αναφέρει υπάρχουν αναφορές για ανασφάλιστη εργασία σε καφέ και σε οικοδομές και ζητά την αύξηση των ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ως μέλος στο ΔΣ της ΔΕΥΑ Πύργου, ανέφερε ότι είχε καταψηφίσει την μεταφορά της υπηρεσίας σε νέο χώρο.


ΑΚΟΥΣΤΕ (20)

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ Δήμου Ήλιδας
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 23.11.17

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) μέσω των νέων κοινωνικών του δομών «Κέντρο Κοινότητας» & «Κοινωνικό Παντοπωλείο» θα διανείμει τρόφιμα τους προγράμματος ΤΕΒΑ, για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και σε όσους πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Ειδικότερα, η  διανομή θα γίνει στη νέα στέγη των κοινωνικών δομών στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή 21 (πρώην οδός Αγίου Γεωργίου) στην Αμαλιάδα, για πέντε (5) ημέρες και συγκεκριμένα στις 24, 27, 28, 29, 30, Νοεμβρίου 2017.

Η ώρες που θα διανεμηθούν τα τρόφιμα είναι από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι λαμβάνουν τον Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) από τον Δήμο Ήλιδας, ενώ τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους είναι: 1) το ΑΦΜ τους, 2) το ΑΜΚΑ τους και 3) την Αστυνομική τους Ταυτότητα. 


Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας στην Ανδραβίδα
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛ 23.11.17

Ο Δήμος Ανδραβίδας  - Κυλλήνης  , σε συνεργασία  με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων , θα πραγματοποιήσει  εξετάσεις ωστικής πυκνότητας  (για οστεοπόρωση) στο ΚΑΠΗ Ανδραβίδας , την Παρασκευή  24 Νοεμβρίου   και το Σάββατο  25 Νοεμβρίου  , από τις 9 το πρωί  μέχρι τη μία το μεσημέρι. Η μέτρηση της οστικής πυκνότητας είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για να μετρηθεί η μάζα  των οστών.  Η μέτρηση της οστικής μάζας είναι απαραίτητη σε άτομα υψηλού κινδύνου, για να εκτιμηθεί ο κίνδυνος πιθανών καταγμάτων και να αξιολογηθεί το αποτέλεσμα της θεραπευτικής αγωγής. Η δράση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες  , είναι δωρεάν  και δεν απαιτείται   ραντεβού , επειδή η εξέταση είναι πολύ σύντομη και πολύ απλή


Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ. Πηνειού Σοφία Μαρινοπούλου για τις αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη
ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ 23.11.17

Σε καιρούς ανέχειας και οικονομικής εξαθλίωσης των νοικοκυριών ο Δήμαρχος Πηνειού και οι δημοτικοί του σύμβουλοι εισηγήθηκαν απαράδεκτη αύξηση των τελών ύδρευσης, ηλεκτροφωτι-σμού και καθαριότητας, που  κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε  από το δημοτικό συμβούλιο. Αύξηση που αγγίζει το 600%. Για την ακρίβεια από 1-1-2018 θα πληρώνουμε 60 ευρώ το χρόνο πάγιο ύδρευσης στην πρώην δημοτική ενότητα Βαρθολομιού και Γαστούνης αντί 10 και 15 ευρώ που πληρώναμε αντίστοιχα και 30 ευρώ στην πρώην δημοτική ενότητα Τραγανού, αντί 6 ευρώ . Σ’ αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το κόστος του εμφιαλωμένου νερού που αγοράζουν τα περισ-σότερα νοικοκυριά λόγω της κακής ποιότητας του νερού. Αυξήσεις φωτιά σε εποχές που έχουμε ματώσει οικονομικά και ενώ είδη υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές προς το δήμο ύψους 400.000 ευρώ. Και όλα αυτά χωρίς πριν να γίνει προσπάθεια να ελέγξουν την αλόγιστη κατανάλωση και να περιορίσουν τη σπατάλη του νερού. Κάποιοι ποτίζουν περιβόλια και καλλιέργειες, κάποιες βρύσες δεν κλείνουν ποτέ, βλάβες που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, παροχές παράνομες που δεν φαίνονται πουθενά. Κι έτσι ενώ το «πάρτυ» της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης, που αυξάνει υπέρογκα το κόστος της ύδρευσης καλά κρατεί, οι ίδιοι συνεπείς πολίτες θα πληρώσουν τη ζημιά, ενώ, κάποιοι άλλοι δεν θα μπορούν πλέον να πληρώνουν. Αυξήσεις θα γίνουν  και στην κατανάλωση, ανά κυβικό νερού, η οποία μάλιστα δεν μετριέται και δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει η καταμέτρηση. Μέχρι τότε άλλοι θα καταναλώνουν κι άλλοι θα πληρώνουν. Κατά τ’ άλλα το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, πολύτιμο και απαραίτητο και πρέπει να παρέχεται απλόχερα.   Αύξηση μικρότερης κλίμακας αποφασίστηκε,  κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο, και στα τέλη Ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας που επιβαρύνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Οι αυξήσεις θεωρήθηκαν αναγκαίες από τη δημοτική αρχή για να ξεπεράσουν το οικονομικό αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί ο δήμος. Ένα αδιέξοδο στο οποίο όμως οδήγησαν, εκτός των άλλων και οι δικές τους πολιτικές  και η αμέλεια. Δεν πήραν εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα για   εξορθολογισμό της χρήσης, την ορθή κατανάλωση, την ουσιαστική  μείωση των εξόδων και τη δικαιότερη κατανομή των βαρών.   Έχει ευθύνη η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος  που τα ανταποδοτικά έφτασαν στο κόκκινο το «μάρμαρο» όμως θα πληρώσουν οι πολίτες του δήμου Πηνειού.


Ανακοίνωση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» για τις αυξήσεις στο δήμο Πηνειού
ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ 23.11.17

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες:  

   Σε συνθήκες μείωσης των λαϊκών εισοδημάτων, μείωσης μισθών και συντάξεων και της ανεργίας να είναι στα ύψη, η δημοτική αρχή του Δήμου μας, εισηγήθηκε και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (σύσσωμη η παράταξη της πλειοψηφίας και δύο δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης)  την Τετάρτη 15  Νοέμβρη στο δημοτικό συμβούλιο το ξεζούμισμα των λαϊκών οικογενειών αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη  (αύξηση συντελεστή ανά τετραγωνικό μέτρο από 12,5% έως 46,15%)  και τα τέλη ύδρευσης (αύξηση παγίων κατά 220%,380%, & 412% αντίστοιχα στις Δ. Ενότητες Γαστούνης, Βαρθολομιού, Τραγανού, και διπλασιασμό της τιμής του νερού ανά κυβ. μέτρο).

   Με άλλα λόγια, αφού οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, εφαρμόζοντας τα μνημόνια, έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τη χρηματοδότηση των Δήμων,( παρακρατώντας εκατοντάδες εκατομύρια κάθε χρόνο από τους Δήμους )  η δημοτική αρχή αναλαμβάνει να υποκαταστήσει και να αντιγράψει, καθαρά κρατικές λειτουργίες και πρακτικές, επιβάλλοντας τα δικά της χαράτσια στον ήδη άγρια φορολογημένο λαό.

   Η Δημοτική Αρχή, ακολουθεί πιστά την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αναδεικνύοντας πανηγυρικά την ορθότητα της άποψης της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ότι είναι το μακρύ χέρι της αντιλαϊκής κρατικής μηχανής και ότι η Τοπική Διοίκηση, εδώ και χρόνια, είναι η προέκταση αυτού του χεριού.

   Αφού σε ξεζουμίσει το κράτος, με τους πολυποίκιλους και δυσβάσταχτους φόρους και τέλη (για να έχει να δίνει στους ’’ δανειστές μας ’’ και στα μονοπώλια που υπηρετεί), οι δήμοι σου λένε:

   Θες να σου μαζεύουν τα σκουπίδια; Πλήρωσε. Θες φως στο δρόμο; Πλήρωσε. Θες να πιείς νερό, που δεν πίνεται; Πλήρωσε.  Θες πράσινο στην πόλη σου; Πλήρωσε. Θες παιδικό σταθμό; Πλήρωσε. Θες σχολείο; Πλήρωσε. Έχεις σπίτι που κόπιασες μια ζωή να το αποκτήσεις; Εκτός των άλλων (ΕΝΦΙΑ) πλήρωσε και στο Δήμο τέλος στην ακίνητη περιουσία, το γνωστό ΤΑΠ.

   Τέλη και φόροι, για ότι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου, με την εφευρετικότητα των κυβερνήσεων κεντρικά και τοπικά να οργιάζει. Μάλλον παρασύρθηκε η δημοτική αρχή από την προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι ήρθε η “δίκαιη ανάπτυξη”, και άρα άρχισαν να γεμίζουν ζεστό χρήμα οι τσέπες των λαϊκών οικογενειών και άρα “δικαίως τω λόγω” ένα μέρος αυτών των εσόδων πάνε και για τον έρμο το φτωχό το Δήμο μας.

   Στο Δημοτικό Συμβούλιο η "Λαϊκή Συσπείρωση" δυστυχώς δεν είχε τη δυνατότητα να καταψηφίσει την εισήγηση της δημοτικής αρχής για να πρότεινε να μην γίνει καμία αύξηση σε κανένα τέλος (αφού η μοναδική έδρα που είχε καταλάβει στις τελευταίες δημοτικές εκλογές της αφαιρέθηκε με άδικα μέσα). Άμεσα να υπάρξει  πλήρης απαλλαγή των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού (πολυτέκνων, ανέργων, αναπήρων, άπορων) από την καταβολή δημοτικών τελών. Η θέση μας είναι να καταργηθούν κεντρικά, σε μια πορεία όλα αυτά, να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με 45% και να χρηματοδοτούνται οι Δήμοι από το κρατικό προϋπολογισμό .

   Είναι φως φανάρι ότι η δημοτική αρχή αξιοποιεί όλο το αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο της προηγούμενης τριακονταετίας και βάλε, για να χαρατσώσει τους δημότες και να παρουσιάσει έργο, αντί να στραφεί αγωνιστικά συσπειρώνοντας το λαό της περιοχής στη διεκδίκηση χρηματοδότησης, από τον κρατικό προϋπολογισμό, των κονδυλίων που έχει ανάγκη και δικαιούται ο δήμος.

   Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καλεί το λαό να οργανωθεί και να συμπορευθεί μαζί της, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά και να χαράξει το δικό του δρόμο. Να βάλει τέλος στην φορομπηχτική πολιτική, σε όλα αυτά και αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή, να αγωνιστεί για την ανατροπή της συγκεκριμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην κάνει εκπτώσεις στις ανάγκες του και να παλέψει για να κατακτήσει όλα όσα του ανήκουν, αφού ο ίδιος και μόνο αυτός τα παράγει. Δηλαδή τα πάντα.


Σε δίκη για «παράνομη είσοδο» στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ 23.11.17

Στις 29 Νοέμβρη 2017 δικάζεται στην Τρίπολη, (μετά από αναβολή  της δίκης 4/4/2017, λόγω περασμένης ώρας), ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, με την ιδιότητα του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων και με την κατηγορία «παράνομη είσοδο» στο Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης.

      Ο Π. Κουφαλάκος κατηγορείται, γιατί στις 18 Οκτώβρη του 2013, ημέρα της Πανελλαδικής κινητοποίησης των μαθητών των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, θέλησε να ενημερώσει τη Σχολική Κοινότητα για την κινητοποίηση, συνοδευόμενος από μαθητές και γονείς των Μουσικών Σχολείων Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους και Σπάρτης.

    Την ημέρα εκείνη τα Μουσικά Σχολεία της χώρας ύστερα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης και την σχετική απόφαση συμπαράστασης από την ΑΣΓΜΕ, οργάνωσαν σε Πανελλαδική κλίμακα κινητοποιήσεις για σοβαρά προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, όπως ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, σε αντικείμενα εκπαίδευσης - μουσικά όργανα, περιεχόμενο σπουδών, ελλείψεις σε κτηριακές υποδομές , μεταφορά μαθητών, σίτιση κ.ά. Πολλές από αυτές τις ελλείψεις είναι ζητούμενο και σήμερα, από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

   Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης κ. Μπιστόλας, αν και συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, αγνόησε  την ομόφωνη απόφαση της ΕΛΜΕ Τρίπολης, πού στήριζε την κινητοποίηση με τρίωρη στάση εργασίας, εκβίαζε όσους μαθητές είχαν την πρόθεση να συμμετέχουν στην κινητοποίηση και προέβη σε μηνυτήρια αναφορά για «παράνομη είσοδο σε δημόσιο χώρο».

   Ο νόμιμα εκλεγμένος εκπρόσωπος των Γονέων δεν είναι εξωσχολικός παράγοντας και η είσοδός του στο Σχολείο δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράνομη είσοδος σε δημόσια υπηρεσία” .Οι Σύλλογοι Γονέων και οι Ενώσεις τους αποτελούν έναν από τους τρεις φορείς της Σχολικής Κοινότητας, που είναι οι Γονείς, οι Μαθητές και οι Εκπαιδευτικοί.    Ο γραμματέας, με την ιδιότητά του, θέλησε να ενημερώσει τη Σχολική Κοινότητα σαν αναπόσπαστο μέλος της.

     Ανήσυχοι οι Σύλλογοι Γονέων, οι φορείς και τα συνδικάτα, από τις συνέπειες μιας καταδικαστικής απόφασης για το μέλλον συμμετοχής του κινήματος των Γονέων στις Σχολικές κοινότητες, από την πρώτη στιγμή έχουν δημοσιοποιήσει αποφάσεις πού καταδικάζουν την παραπομπή σε δίκη του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων και απαιτούν από την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να σταματήσει η δίωξη.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

www.mousikart.gr

            Έχουν στείλει αποφάσεις καταδίκης της παραπομπής: 

   Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας,  η Ομοσπονδία Ενώσεων    Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Πανελλήνια Ένωση    Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας    (ομόφωνα), η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Λευκάδας, η Ένωση   Γονέων Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Μεσσηνίας, η   Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Καλαμάτας, η Ένωση Γονέων Μαθητών Αγρινίου, η   ΕΛΜΕ Αρκαδίας, η ΕΛΜΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης, η Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, ο Σύλλογος   Γονέων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου   Ιλίου, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, ο Σύλλογος Γονέων   Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Λάρισας, ο  Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού  Σχολείου Κατερίνης, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Αλίμου, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου  Πειραιά, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, ο Σύλλογος Γονέων  Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου Κρήτης, ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου  Βόλου,ο Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Άμφισσας,  ο Σύλλογος Γονέων  Μουσικού Σχολείου Λαμίας, ο Σύλλογος Γονέων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κρήτης, το  Σωματείου εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων  Ν. Μεσσηνίας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Μεσσηνίας, το Σωματείο εργαζομένων  ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας, ο Παμμεσηνιακός  σύνδεσμος ιδιωτικών υπαλλήλων,   ο Σύλλογος υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, το Σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις Αρκαδίας, το Παναρκαδικό Συνδικάτο τεχνοεργατών οικοδόμων, το Σωματείο ενέργειας Αρκαδίας, το Σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ – ΠΑΣΑΣ,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας, το Σωματείο πολιτικών υπαλλήλων Αρκαδίας,  το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Π.Ο.Ε ΔΕΥΑ), το Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν Μεσσηνίας, η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας, (μέλος της ΕΕΔΥΕ), η Γραμματεία ΠΑΜΕ Αρκαδίας, η  Γραμματεία ΠΑΜΕ Μεσσηνίας,ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη»,  ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολιδας ,ομοφωνη αποφαση του   Συλλογου  Γονεων  του  Μουσικου Σχολειου  Βαρθολομιου .


Ενημερωτική ημερίδα για την ταξιδιωτική ιατρική
ΑΧΑΪΑ, 23.11.17

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται όλο και μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού ανά τον κόσμο.  Ο τουρισμός και η αναψυχή δεν είναι πλέον οι μόνοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος. Η αναζήτηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και εργασίας οδηγεί ανθρώπους  όλων των ηλικιών να διαμένουν και να ταξιδεύουν συχνά από τόπο σε τόπο. Λόγω αυτών των ταξιδιών, ασθένειες μεταφέρονται με γρήγορους ρυθμούς από την μία άκρη της γης στην άλλη.

Οι  επαγγελματίες  υγείας κατά κύριο λόγο, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, θα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένοι και να ενημερώνουν τους πολίτες  πριν (το ταξίδι)  την αναχώρηση τους   για όλες τις απαραίτητες ενέργειες  στις οποίες θα πρέπει να προβούν για να διαφυλάξουν τόσο τη δική τους, αλλά και την δημόσια υγεία . 

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας και του ενδιαφερόμενου κοινού  για θέματα Ταξιδιωτικής Ιατρικής , η Διεύθυνση  Δημόσιας Υγείας της Π.Δ.Ε.  διοργανώνει  με την συμμετοχή του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και  του Πανεπιστημίου Πατρών, Ημερίδα Ταξιδιωτικής Ιατρικής. Θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή   24 Νοεμβρίου 2017, ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Ακτή Δυμαίων & Δ.Υψηλάντου 1, 4 όροφος)


Ενημερωτική εκδήλωση στις Καμάρες Αχαΐας
ΑΧΑΪΑ, 23.11.17

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαΐας  σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:30, στην Αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής  να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

•  Ο κος Δημήτρης Κούκουρας, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»

•  η κα Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος – Οικογενειακή Σύμβουλος «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο από τον προληπτικό έλεγχο» και

•  η κα Λιολιώ Κολυπέρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας και Εκπαιδευμένη Εθελόντρια, με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.


Με μια ματιά...
Ν.Δ. ΕΛΛΑΔΑ 23.11.17

Κλιμάκια της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ σπεύδουν στον Χελμό στα Καλάβρυτα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει καπνός από πιθανή πτώση αεροσκάφους.

Ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα για την μαρτυρική μέρα του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος, στις 13 Δεκεμβρίου του 1943, όταν τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής εκτέλεσαν όλο τον αντρικό πληθυσμό.

41 μετανάστες εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή της Κυπαρισσίας, στον Λαγκούβαρδο και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της πόλης. Θα φιλοξενηθούν πιθανότατα στις Εργατικές Κατοικίες Κυπαρισσίας. Το σκάφος εντόπισε κλιμάκιο του λιμενικού και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, μετά από κλήση για βοήθεια από κάποιον από τους επιβαίνοντες στον ευρωπαϊκό αριθμό 112.

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, επιθεώρησε την Τετάρτη, τις περιοχές του δήμου Ήλιδας που επλήγησαν από χαλάζι. Η επόπτρια κα Πανταζοπούλου μαζί με έναν γεωπόνο, πέρασαν από Γεράκι, Κρυονέρι, Δάφνη, Χάβαρι και άλλες περιοχές για να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση στο μέγεθος της καταστροφής του ελαιοκάρπου, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φτάνει και το 80%.

Παρουσία του περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγου, Αδαμάντιου Μητρόπουλου και του αστυνομικού διευθυντή Ηλείας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Ανδραβίδα, η εγκατάσταση του τοπικού αστυνόμου, στο κτίριο του πρώην δημαρχείου.

Στο νοσοκομείο Πύργου νοσηλεύονται δύο άτομα που τραυματίστηκαν στο δρόμο στο Γκραίκα, του δήμου Ανδρίτσαινας Κρέστενας, όταν το όχημα που επέβαιναν εξετράπη.

Εκδήλωση για τα ρευματικά νοσήματα, πραγματοποιείται την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο πρώην δημαρχείο Ανδραβίδας, από το Κέντρο Κοινότητας Ένταξης Μεταναστών του δήμου και την εταιρεία αντιρευματικού αγώνα, Αχαΐας – Ηλείας.

Καταλήψεις ξανά σε σχολεία της Ηλείας εξαιτίας του προσχεδίου που κατέθεσε το υπουργείο παιδείας για τον υπολογισμό των απουσιών. Υπό κατάληψη βρίσκονται μέχρι στιγμής 4 σχολεία, το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, το 3ο Γενικό Λύκειο Πύργου και το Λύκειο Πελοπίου.

Η Ομάδα Γυναικών Πύργου μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρα κατά της βίας εναντίον των Γυναικών σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της ΠΕΔ (έναντι εφορίας) την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:30. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο, ομιλία και συζήτηση.


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
22-11-17  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
22-11-17  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
22-11-17  Ολοκληρωτική καταστροφή στον ελαιόκαρπο από το πρόσφατο χαλάζι - Μέχρι τέλος μήνα οι αιτήσεις στον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις
22-11-17  Σε λειτουργία το σύστημα αποσκλήρυνσης νερού στα διυλιστήρια Σκιλλουντίας – Γρύλλου - Κρεστένων
22-11-17  Ανοιχτό και σε μεμονωμένους χρήστες είναι πλέον το κολυμβητήριο Αμαλιάδας
22-11-17  Αντωνακόπουλος: "Πλήρης απουσία αντιπλημμυρικών έργων περιμετρικά της πόλης του Πύργου"
22-11-17  Σύλληψη ημεδαπών
22-11-17  Συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδα
22-11-17  Εκδήλωση από τον εμπορικό σύλλογο Πάτρας
22-11-17  Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου, σε εκπαιδευτικές επισκέψεις
22-11-17  Εκδήλωση «Γέφυρα Ζωής»
22-11-17  Με μια ματιά...
21-11-17  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21-11-17  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
21-11-17  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
21-11-17  Συνάντηση Αυστριακών και Ελλήνων αγροτών: Η μέρα με τη νύχτα!..
21-11-17  Φαρ Ουέστ η κτηνοτροφία! Οι γαλακτοβιομηχανίες "πυροβολούν" αδιακρίτως... Σε κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι
21-11-17  Επιστολή στην Περιφέρεια για παρεμβάσεις σε Γιανιτσοχώρι και Θολό, μετά την θεομηνία
21-11-17  Δημοσιοποίησε πρόβλημα με απροσπέλαστο αγροτικό δρόμο και απειλήθηκε με μήνυση! Μπακοβασίλης: Όλα έτοιμα για τον χειμώνα
21-11-17  «Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη 2017: Το οδοιπορικό του Ωρίωνα»
21-11-17  Εκλογές στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας
21-11-17  Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική εις βάρος του απόφαση
21-11-17  20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους
21-11-17  Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή
21-11-17  «Ελάτε να τρέξουμε στην Αμαλιάδα…»
21-11-17  Παρουσία Σίας Αναγνωστοπούλου στην Διεθνή Ημέρα Τρανς Μνήμης
21-11-17  Εκλογές στο Επιμελητήριο Ηλείας - Ανακοίνωση ψηφοδελτίου: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
21-11-17  Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή κάνναβης
21-11-17  Με μια ματιά...
20-11-17  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20-11-17  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
20-11-17  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
20-11-17  Νταβρής για Ρουβίκωνα στο ΥΕΘΑ: Μεγίστη η προσβολή κ. ΑΓΕΕΘΑ. "Βρώμικος" ο σκοπός, κ.κ. αρχηγοί παραιτηθείτε (ηχητικό+video)
20-11-17  Τσουνάμι που φουσκώνει οι αντιδράσεις στον δήμο Πηνειού για τις υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη
20-11-17  Ανησυχούν για την ασφαλή μεταφορά των αρχείων οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας Πύργου
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ