IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παράνοια! Αντιπροσωπεία του Πακιστάν(!) βρέθηκε στην Ορεστιάδα για να ελέγξει(!) την δομή του ΚΥΤ Φυλακίου
Κομοτηνή 02.06.21

Ο κ. Βάκης Τσιομπανίδης, πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος) μας ενημερώνει ότι αντιπροσωπεία του Πακιστάν(!) βρέθηκε στην Ορεστιάδα για να ελέγξει(!) την δομή του ΚΥΤ Φυλακίου.

Είναι άγνωστο ποιός υπέγραψε την σχετική άδεια. Ο κ. Τσιομπανίδης πιστεύει ότι την σχετική άδεια υπέγραψε ο Νότης Μηταράκης και αναρωτιέται: θα έρχονται στην χώρα μας Πακιστανοί και Σομαλοί να μας ελέγχουν για τους παράνομα εισερχομένους στην Ελλάδα; Οι Πακιστανοί και οι Σομαλοί δεν είναι πρόσφυγες. Δεν έχουν πόλεμο στίς χώρες τους.

Η κ. Πελώνη διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει επέκτση του ΚΥΤ Φυλακίου, όμως ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι θα επεκταθεί το ΠΡΟΚΕΚΑ που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το ΚΥΤ.

"Έχω γεμίσει μια ντουλάπα με εξώδικα και μηνύσεις" μας λέει ο κ. Τσιομπανίδης. "Το τελευταίο ήρθε από τον κ.Μηταράκη, ο οποίος ισχυρίζται ότι τον χαρακτήρισα αρχηγό σπείρας παιδοφίλων"!

 

Ο Τσαβούσογλου ήρθε στην Θράκη σαν τοποτηρητής. Οι Πομάκοι τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο πρόσωπο. Το ΑΚΚΕΛ ως το μοναδικό πολιτικό κόμμα με έδρα του την Θράκη είναι άκρως ευαισθητοποιημένο για εθνικά ζητήματα στην ευαίσθητη αυτή περιοχή. Από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα δεν σταμάτησε να αγωνίζεται κατά των τουρκικών βλέψεων στην Θράκη, ενώ τρεις φορές έχει ζητήσει από τον Άρειο Πάγο να κηρύξει παράνομη την λειτουργία του υποκινούμενου από την Τουρκία δήθεν μειονοτικού κόμματος DEB/ΚΙΕΦ αλλά και την απομάκρυνση του πρακτόρικου προξενείου Κομοτηνής μετά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Οι Πομάκοι, φύλλο Θρακικό, που προϋπήρχε στην περιοχή πολλές χιλιάδες χρόνια πριν την εισβολή των Τούρκων στον Ελλαδικό χώρο, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. Οι βίαιοι εξισλαμισμοί τους καθώς και οι ύποπτα

βλακώδεις επί χρόνια πολιτικές της Ελλάδας, αλλά και ο βρώμικος ρόλος του τουρκικού προξενείου για ένα διάστημα οδήγησαν αρκετούς Πομάκους στην αγκαλιά της Τουρκίας.

Σήμερα τα παιδιά των Πομάκων σπουδάζουν, διαβάζουν, ψάχνουν και ανακαλύπτουν την ένδοξη ιστορία τους που είναι άρρηκτα δεμένη με την Θράκη και την Ελλάδα και όχι μόνο δεν έχει ουδεμία σχέση με την Τουρκία , αλλά αντίθετα η Τουρκία έχει διαπράξει γενοκτονία και άπειρα εγκλήματος εναντίον τους. Αυτός είναι και ο λόγος που απαντάνε στον Τσαβούσογλου πως θα δεχόταν επίσκεψη του στα Πομακοχώρια μόνο για να ζητήσει συγγνώμη.

 

Όσον αφορά στα αγροτικά ζητήματα έχουν βαλτώσει τα πάντα. Όσες πληρωμές γίνονται είναι λειψές και καθυστερημένες.

Ανακοινώνονται παλαβά μέτρα. Βλέπουμε μία ανισόρροπη, διεστραμμένη και ψυχιατρικά περιγραφόμενη λύσσα τον τελευταίο καιρό όπως για παράδειγμα την απαγόρευση χρησιμοποίησης ζωντανών δολωμάτων για ψάρεμα, για την απαγόρευση της κτηνοτροφίας για την παραγωγή συνθετικού κρέατος ή για την εξάλειψη της κατανάλωσης κρέατος εξολοκλήρου και όλα αυτά δήθεν για το περιβάλλον. Βλέπουμε να προσπαθούν να επιβάλουν την στείρωση και ευνουχισμό ζώων, προφανώς για να μην μπορούν να αναπαραχθούν και να αγοράζονται ως προϊόντα από συγκεκριμένους παραγωγούς στους οποίους θα επιτραπεί η παραγωγή και όχι εκτροφή ζώων.

Έφτασαν σε σημείο να απαγορεύσουν το κυνήγι και το ψάρεμα για προστασία από τον κορονοϊό ενώ αυτά γίνονται σε ανοιχτό χώρο. Ούτε τους μελισσοκόμους άφησε ασφαλείς και τους απαγόρευσε να χρησιμοποιούν, κοντά σε δασικές εκτάσεις(οι μελισσοκόμοι βάζουν τις φωτιές!),τα καπνιστήρια που βγάζουν καπνό για να χειριστούν τις μέλισσες. Με αυτό τον τρόπο είναι αδύνατη η μελισσοκομία, πώς θα χειριστούν τις μέλισσες; Με τηλεπάθεια, με φωτογραφίες του Μητσοτάκη; Και αυτόπρόσθετα με τις απαγορεύσεις προσέγγισης σε ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά κλπ.

Αυτά δεν είναι νορμάλ. Οι άνθρωποι που τα σκέφτονται και τα προωθούν δεν είναι ισορροπημένοι, είναι ψυχασθενείς τύπου Γιόζεφ Μέγκελε.


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 710 φορές μέχρι τώρα