IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η δράση για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης είναι καθήκον κάθε ελεύθερου ανθρώπου
IONION FM 31.05.21

"Κρίνετε ίνα κριθήτε" Προκόπης Μπίχτας

Η εκπομπή "Κρίνετε ίνα κριθήτε" έχει αναφερθεί επανειλλημμένως στις λειτουργίες του ευρώ, του παράνομου χρέους και των μνημονίων που αποτελούν τις αιτίες που καθορίζουν την συμπεριφορά του σημερινού πολιτικού συστήματος και τμήματος του μπλοκ εξουσίας.

Η αποκάλυψη των αιτιών που διαμορφώνουν την σημερινή κατάσταση, τόσο στα εσωτερικά θέματα, όσο και τις εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας και οι θέσεις, προτάσεις και δράσεις των ανθρώπων που αντιτίθενται στην σημερινή τραγωδία και προσδοκούν ένα θετικό μέλλον - ο κάθε ένας στον τομέα που έχει ταχθεί να υπηρετεί - είναι καθήκον κάθε ελεύθερου ανθρώπου.

 

Κ.Μητσοτάκης: «Συζητάμε με το Βερολίνο την μονιμοποίηση όλων των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα επί πληρωμή».
Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την στέγαση των παράνομων μεταναστών, αλλά αρπάζει όλα τα υπάρχοντα των Ελλήνων με τον νέο πτωχευτικό κώδικα.
Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο παρόμοιος πτωχευτικός κώδικας.

 

Όπως γράφει η Φωνή της Ροδόπης” μετά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πομάκων Ξάνθης, που τονίζει ότι «είμαστε Έλληνες Πομάκοι», ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων ο οποίος χαρακτηρίζει «persona non grata» στα Πομακοχώρια της Ξάνθης τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών. «Κύριε Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Υπουργέ Εξωτερικών της Τουρκίας, κύριε Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εκφράζοντας, την ιστορία του περήφανου λαού μας, τη φωνή των ελεύθερων Πομάκων, τη μνήμη των κοριτσιών μας που γκρεμοτσακίστηκαν από τις δεκάδες βουνοκορφές της Ροδόπης, τα Μόμτσκι Κάμεν (πολύ πριν τις Σουλιώτισσες) για να αποφύγουν τους οθωμανούς κατακτητές, τη συνείδηση των Πομάκων ακτιβιστών οι οποίοι τις τελευταίες δεκαετίες, αντιμετώπισαν ρατσιστική βία, ξυλοδαρμούς, απειλές, κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό από εγχώριους μισθοδοτούμενους εκπροσώπους του εθνικισμού της χώρας σας, οπαδών της φασιστικής/τρομοκρατικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων, δηλώνουμε ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης ότι: ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΗΡΩΪΚΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. Η δημοκρατική και πολιτισμένη χώρα Αυστραλία καθιέρωσε την 26η ΜΑΙΟΥ, ως ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ, για τις βαρβαρότητες που διέπραξαν οι άποικοι πρόγονοι των σημερινών Αυστραλών σε βάρος των ιθαγενών κατοίκων, των Αβορίγινων. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μπείτε στην σφαίρα των πολιτισμένων χωρών, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αυστραλίας, ζητώντας από εμάς τους αυτόχθονες θρακιώτες, ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Στην αντίθετη περίπτωση, είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στα Πομακοχώρια, είστε PERSONA NON GRATA!..."

 

Απαράδεκτη απαγόρευση σε Έλληνες δημοσιογράφους να καλύψουν την επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη! Κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 211 φορές μέχρι τώρα