IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΕ 2018/334

Ο Οδυσσέας Τυλιγάδας από την Πατριωτική Ένωση ΕΛ.ΛΑ.Σ για τον Σιωνισμό και το έγκλημα στη Γάζα
20.10.23


Ο Σιωνισμός, δυστυχώς, προσπαθεί να επικρατήσει παγκοσμίως με τις δικές του μεθόδους είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της πολιτικής Ένωσης Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση Οδυσσέας Τυλιγάδας. με την ανασύσταση του Ισραήλ, που ευαγγελίζεται τη δημιουργία της σιωνιστικής αυτοκρατορίας του Αιγαίου με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Ο Σιωνισμός είναι ένα πολιτικό κίνημα που ξεκίνησε τον 19ο  αιώνα με σκοπό την δημιουργία στην περιοχή της Παλαιστίνης  ενός νέου εβραϊκού κράτους, που θα συγκέντρωνε όλους τους Εβραίους της διασποράς. Το όνομά του προέρχεται από τον λόφο της Σιών στην Ιερουσαλήμ. Ο Σιωνισμός ενώ βασίζεται στην ιουδαϊκή θρησκευτική παράδοση η οποία συνδέει τους Εβραίους με την Γη του Ισραήλ,  το σύγχρονο κίνημα υπήρξε κυρίως κοσμικό, το οποίο εμφανίστηκε ως απάντηση στον αντισημιτισμό που κυριαρχούσε την Ευρώπη στα τέλη του 19ου αιώνα.

Στο πλαίσιο της αναζωπύρωσης της εβραϊκής εθνικής συνείδησης εντάσσεται και η τεχνητή αναγέννηση της εβραϊκής γλώσσας, η οποία από 2.000 χρόνια δεν ομιλείτο παρά υπήρχε μόνο στα ιερά κείμενα.

Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις εβραϊκών συμφερόντων εκ των οποίων 67 ξενοδοχεία στην Αθήνα. Έχουν αγοράσει τα πάντα και ακόμα και ο μεγάλος περίπατος του Μπακογιάννη ήταν απαίτηση των Εβραίων που έχουν αυτά τα ξενοδοχεία εκεί. Υπάρχουν δύο αντιμαχόμενες ομάδες εκ των οποίων η μία θέλει να ανεγείρει το Ναό του Σολομώντα στα ερείπια του Τεμένους και οι άλλοι, που λένε στοπ στην καταστροφή του Παλαιστινιακού λαού.

Στο νοσοκομείο της Παλαιστίνης έπεσε πύραυλος τρομερής ισχύος από το Ισραήλ με την δικαιολογία ότι υπήρχαν πυρομαχικά, είπε ο κ. Τυλιγάδας. Ο αποκλεισμός της Γάζας από το Ισραήλ είναι μία εγκληματική επιχείρηση. Δύο και πλέον εκατομμύρια Παλαιστινίων ζουν υπό Ισραηλινή πολιορκία. Η Γάζα είναι ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, η μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή στον κόσμο από την οποία κανείς δεν μπορεί να δραπετεύσει από το ναζιστικό απαρχάϊντ.

Και εδώ ο κ. Μητσοτάκης μας εμπλέκει σε έναν πόλεμο, όπως έκανε και με την Ουκρανία και βάζει σε κίνδυνο όλο τον λαό, δεδομένου ότι στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες μουσουλμάνοι. Οι στρατιωτικοί είναι κατάπτυστοι και δεν θα έπρεπε να επιτρέψουν την εμπλοκή μας και σε αυτόν τον πόλεμο και να μας οδηγούν στην καταστροφή.

Φερέφωνο, ψεύτικος και παράνομος είναι ο πρωθυπουργός και δεν μιλάει κανείς ούτε από τα υπόλοιπα κόμματα, και επιπλέον ανέβασαν την ισραηλινή σημαία στην Βουλή, κάτι που, σύμφωνα με τον κ. Τυλιγάδα, είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας. 

Συνεχίζοντας είπε πως και η Βουλή είναι εβραϊκή και οι τράπεζες επίσης, αλλά δυστυχώς ο Έλληνας δεν το καταλαβαίνει. Και μέσα στον εβραϊκό λαό υπάρχουν αντιπαλότητες, δεν είναι όλοι σιωνιστές.

Για την πρόσφατη πορεία υπέρ των Παλαιστινίων η άλλη πλευρά κατάφερε να περάσει ότι ήταν εναντίον των Εβραίων και αντισημιτική. Δεν μπορούμε ούτε να εκφέρουμε τις απόψεις μας πια και φοβόμαστε, διότι έχουν ενσπείρει τον φόβο στον κόσμο, που του έχουν εφαρμόσει το δόγμα του ΣΟΚ πολύπλευρα και  από την μία κρίση στην άλλη. Όλα αυτά ο κόσμος τα γνωρίζει, αλλά δεν θέλει πλέον ν᾽ ακούσει, θέλει τη βολή του κι αυτό έγινε μεθοδευμένα εδώ και πολλά χρόνια, είπε καταλήγοντας ο κ. Τυλιγάδας. 


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 1503 φορές μέχρι τώρα