IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΕ 2018/334

Χρ. Χριστοδουλόπουλος στο IONION FM: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι παρά μόνο τα προβλήματα - Υπόσχεται χρηστή διοίκηση με τον Α. Παπαδάκο
16.10.23


Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος απηύθυνε μέσω του IONION FM, ευχαριστήρια σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι στήριξαν την παράταξή του, που συνεργάστηκε με αυτή του κ. Ανδρέα Παπαδάκου παίρνοντας το εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό 63,75% υποσχόμενος ότι θα κάνουν ακόμα και ό,τι δεν είναι δυνατόν προς μία τροχιά ανάπτυξης.

Όπως σημείωσε οι εκλογές πέρασαν, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, τα προβλήματα δεν έχουν ούτε παρατάξεις ούτε χρώματα, λέγοντας πως «μαζί με την παράταξη του Ανδρέα Παπαδάκου που μας τίμησε με την εμπιστοσύνη της και μπορέσαμε και είχαμε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα, θα ΄διοικήσουμε με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος όλων των πολιτών».

Υπάρχουν έργα που περιμένουν να πραγματοποιηθούν, όπως είπε, όπως το παραλιακό μέτωπο και ο δρόμος που θα συνδέσει τα ξενοδοχεία με τον εθνικό δρόμο, την αντιρρύπανση του Χελωνίτη κόλπου, τις εκβολές των ρεμάτων και από όμορους Δήμους, το διυλιστήριο στο φράγμα,  και κυρίως το νοσοκομείο και το πανεπιστήμιο ως προτεραιότητα.

Στο ταμείο ανάκαμψης υπάρχουν 70 δις από τα οποία θα διεκδικήσουν τη μερίδα του λέοντος, γιατί η ομορφιά του Δήμου Ήλιδας είναι απαράμιλλη και πρέπει να την αξιοποιήσουν, είπε καταλήγοντας ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Το πλήρες Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Χριστοδουλόπουλος:

Ως ο νέος εκλεγμένος Δήμαρχος Ήλιδας, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε κάθε ψηφοφόρο και σε κάθε πολίτη, ο οποίος στήριξε την προοπτική και την αλλαγή πορείας του Δήμου μας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

«Ευχαριστώ» από καρδιάς και τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν, τονίζοντάς τους ότι η πόρτα του δημαρχείου θα είναι πλέον για όλους ανοιχτή.

Η μεγάλη νίκη της «Συμμαχίας» μας δεσμεύει τόσο εμένα ως νέο δήμαρχο, όσο και τους εκλεγμένους συμβούλους μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση με τους δημότες μας, μακριά από αποκλεισμούς και κλειστές ομάδες.

Να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον για τους συμπολίτες μας, με συμμάχους όμως σε όλη αυτή τη διαδρομή τους ίδιους του πολίτες. 

Πρώτιστο καθήκον μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και η ολοκλήρωση των υποδομών που εμείς φέραμε στον δήμο μας, στην προηγούμενη δημοτική μας θητεία.

Ταυτόχρονα, μέλημά μας είναι να ενισχύουμε το Δήμο της νέας εποχής, με έμφαση στο περιβάλλον, στην κοινωνική μέριμνα, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην ανασυγκρότηση της Αμαλιάδας και των δημοτικών μας διαμερισμάτων.

Προχωράμε με πρόγραμμα, σταθερά, δημιουργικά, στοχευμένα, για έναν Δήμο Σύγχρονο, πιο Ανθρώπινο και πιο Ισχυρό.

Θα ήθελα -επίσης- να «Ευχαριστήσω» όλους τους υποψηφίους της «Συμμαχίας» μας που έδωσαν έναν έντιμο και «καθαρό» αγώνα στο πλευρό μου, τον Ανδρέα Παπαδάκο και όλα τα μέλη του συνδυασμού «Ήλιδα 36» που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν στο 2ο γύρο των εκλογών με μία έντιμη προγραμματική συμφωνία, τους συνεργάτες μου που στάθηκαν στο πλευρό μου καθ' όλη την προεκλογική εκστρατεία και τους εθελοντές του γραφείο και του αγώνα, που συμμετείχαν άοκνα στην κοινή μας νικηφόρα προσπάθεια. 

Για το τέλος αφήνω τα δύο μεγαλύτερα «Ευχαριστώ» της ζωής μου, αυτό στη σύζυγό μου Ιωάννα και αυτό στον γιό μου Νίκο, που στέκονται πάντα δίπλα μου, σε καλές και άσχημες στιγμές.


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 1011 φορές μέχρι τώρα