IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΕ 2018/334

Τ. Δημητρουλόπουλος: Δεν διεκδικούμε το μονοπώλιο της εξουσίας, αλλά θέλουμε να πολιτευτούμε με αγάπη και συνεργασία
05.10.23


Είναι κακό, είπε στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ο Τάκης Δημητρουλόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων, να εκλέγεται κάποιος πολλές τετραετίες, γιατί γίνεται καθεστώς. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Δήμο αυτό και η νυν δημοτική αρχή τρέχει τελευταία στιγμή να κάνει μπαλώματα.

Σοβαρό ζήτημα τίθεται με το πρόβλημα του νερού, το οποίο δεν είναι πόσιμο με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες να αγοράσουν καθημερινά εμφιαλωμένο νερό. Παρόλα αυτά δεν είναι δύσκολο να λυθεί και αυτό θα γίνει με την επέκταση του αγωγού από τον Ερύμανθο, όπως είπε ο κ. Δημητρουλόπουλος κάτι για το οποίο υπάρχει μελέτη ή εναλλακτικά να πάρουν νερό από τον Αλφειό με καινούργιο διυλιστήριο, που είναι όμως πιο κοστοβόρα λύση.

Συνεχίζοντας είπε, πως η διαχείριση των στερεών και των υγρών αποβλήτων είναι επίσης σοβαρό θέμα και ταυτόχρονα η έλλειψη απορριμματοφόρων και η παραμέληση καθαρισμού των κάδων.

Χρειάζεται επίσης μέσω μιας ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας να ενημερώνεται ο πολίτης για τα κατά τόπους προβλήματα και την πορεία της λύσης τους.

Φωτισμός δεν υπάρχει, ειδικά τον χειμώνα, κάτι που η παράταξη " Δύναμη ανανέωσης" έχει καταχωρήσει στο πρόγραμμά της για πολύ μεγαλύτερη οικονομία.

Χρειάζεται εξίσου αξιοποίηση κοινόχρηστων χώρων για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, για την οποία οι ίδιοι έχουν στο πρόγραμμά τους να ορίσουν ειδικό αντιδήμαρχο καθημερινότητας, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρουλόπουλος.

Το ιδιαίτερα όμορφο φυσικό περιβάλλον είναι αναξιοποίητο και στο ποτάμι θα μπορούσαν να γίνουν αναπλάσεις αλλά και στο ορεινό τμήμα με μονοπάτια πεζοπορίας παράδειγμα.

Το παραλιακό μέτωπο είναι επίσης αναξιοποίητο ενώ είναι πολύ όμορφο κομμάτι. Ακόμη, είπε, υπάρχει ο καταρράκτης και η νεραϊδοσπηλιά, όπου δυστυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση.

Η Ανδρίτσαινα με τον Επικούρειο Απόλλωνα έχει τσιμέντα αντιαισθητικά και επιπλέον χρήζει προβολής αυτό το μνημείο της UNESCO και έργα υποδομής για την αξιοποίησή του.

Θα ενισχυθούν οι εθελοντικές ομάδες σε κάθε κοινότητα για την αποτροπή των πυρκαγιών και να γίνουν αντιπυρικές ζώνες και να φυτευτούν δέντρα αργής καύσης. Η πυροσβεστική κάθε χρόνο προσδιορίζει τα σημεία όπου θα πρέπει να έχουν πρόσβαση τα οχήματά της, αλλά πέρσι δεν μπορούσαν να περάσουν, ενώ οι δήμοι παίρνουν χρήματα για αντιπυρικά έργα, είπε ο κ. Δημητρουλόπουλος.

Όσον αφορά τη λειτουργία του Δήμου, η αντιπολίτευση δεν έχει πάρει ενώ έχει ζητήσει επανειλημμένα επίσημα πρακτικά! Είπε ακόμη πως στην δική του δημοτική αρχή θα μεταδίδονται οι συνεδρίες μέσω διαδικτύου.

Τέλος, όσον αφορά τον τομέα της υγείας, η νοσηλευτική μονάδα χρειάζεται στελέχωση και το κέντρο υγείας Κρεστένων (πρώην νοσοκομείο) δεν δουλεύει τα σαββατοκύριακα ενώ χρειάζεται και υποσταθμός του ΕΚΑΒ.

"Δεν διεκδικούμε το μονοπώλιο της εξουσίας, αλλά με αγάπη και συνεργασία θέλουμε να πολιτευτούμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρουλόπουλος.


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 1056 φορές μέχρι τώρα