IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΕ 2018/334

Γιώργος Παναγούλιας: Γι αυτό κατεβαίνω υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Νεκτ. Φαρμάκη
29.09.23


Ο καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας, δίνοντας συνέντευξη στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Ο κ. Παναγούλιας πιστεύει ότι χρειάζονται έργα σε όλους τους τομείς, όπως στον αγροτικό τομέα, στον τουριστικό και σε αυτόν των βασικών έργων υποδομής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, όπως είπε, αλλά ειδικά στον τομέα Υγείας, στον οποίο καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει ζωντανά τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, καθώς έχει χρηματίσει και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορα πόστα. Ειδικά στο θέμα του φράγματος, επειδή αφορά περισσότερους από έναν Δήμους, δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα θέσει, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, αν εκλεγεί, ως πρώτο θέμα το ζήτημα της πρόληψης καταστροφικών συνεπειών από ενδεχόμενη πλημμύρα εξ’ αιτίας της χρόνιας εγκατάλειψής του.

Ακόμη ο κ. Παναγούλιας είπε, πως η Περιφέρεια σε συνεργασία με τους Δήμους προσπάθησε να δώσει άμεσες λύσεις σε εμφανιζόμενα προβλήματα και από το 25% απορρόφησης του ΕΣΠΑ το ποσοστό ανέβηκε στο 93% και γίνονται διαρκώς έργα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Επί κόβιντ επίσης, είπε πως από την Περιφέρεια απελευθερώθηκαν κονδύλια και για την στήριξη επιχειρήσεων.

Σχετικά με το παλαιό οδικό δίκτυο Πατρών Πύργου, είπε ότι πράγματι χωλαίνει και είχε και ο ίδιος τις αντιρρήσεις του γι’ αυτό το έργο, παρ’ όλα αυτά πιστεύει πως έχουν πλέον μειωθεί τα θανατηφόρα δυστυχήματα.

Σε παρέμβαση του δημοσιογράφου ότι με την κατασκευή του νέου δρόμου θα διοχετεύεται η υπερτοπική κίνηση σε αυτόν, λόγω της καθυστέρησης που δημιουργείται στον παλιό εξαιτίας των κορυνών και άρα θα υπάρχουν περισσότερα έσοδα μέσω των διοδίων, αντέτεινε ότι δεν θεωρεί ότι ο λόγος είναι αυτός, αλλά πρωτίστως η ασφάλεια των οχημάτων. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα καθυστέρησης, αλλά προτεραιότητα είναι η προστασία των πολιτών και γι’ αυτό δίνονται λύσεις «με μπαλώματα», όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παναγούλιας.

Τέλος, θεωρεί πολιτική πράξη να βοηθάει τα 2 νοσοκομεία να σταθούν στα πόδια τους, και πως στην παρούσα προεκλογική περίοδο, παρ’ όλα αυτά, ενδιάμεσα βρίσκει χρόνο να επισκεφθεί ακόμη και τους μικρότερους συνοικισμούς του Νομού Ηλείας.

 Ο Γιώργος Παναγούλιας εργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια παράλληλα στα νοσοκομεία Αμαλιάδας και Πύργου, έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Πατρών, μέλος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας (Ολυμπιακή Πρόοδος), μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας νομού Ηλείας, Πρόεδρος αθλητικού συλλόγου «Ατρόμητος» Καβασίλων, Αντιπρόεδρος αθλητικού συλλόγου «Αίας» Γαστούνης, Αντιπρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας (Ε.Π.Σ.Η), μέλος επιστημονικής επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα», Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Δήμου Πηνειού.


Ακούστε το σχετικο απόσπασμα


Ακούστηκε 843 φορές μέχρι τώρα