IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΕ 2018/334

Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Μέλισσας.
15.12.21


Οι απόψεις μου  για το "βαθυ"κεντρικό κράτος, παραμένουν σταθερές και αναλλοίωτες! Εχω εκφραστεί μέσω δημοσίευσης μου τόσο στο προφιλ μου με τίτλο"Μας ακούει κανεις?"οσο και στα έντυπα μέσα του Νομού με την ίδια δημοσίευση. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως αυτή στο πρόσωπο του Ανδρεα Νικολακοπουλου.

Κ.Βουλευτά,Αγαπητέ κ.Νικολακόπουλε,

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία την πρώτη μέρα της καταιγίδας δεσμεύτηκες οτι θα επισκεφτείς την κατεστραμμένη Κοινότητα μας το αγαπημένο μας χωριό τη Μέλισσα.

Ιδίοις ωσι άκουσες,εισέπραξες την απόγνωση και το θυμό τον κατοίκων αγροτών και κτηνοτρόφων για το πολιτικό σύστημα καθώς και την ανύπαρκτη αγροτική πολιτική.

Διαπιστώσες ιδίοις όμασι τον αποκλεισμό του οικισμού Μελισσιων!!

Επίσης,είδες τον κατεστραμμένο περιφερειακό δρόμο Μέλισσας  και το ανύπαρκτο  αγροτικό δίκτυο.

Στο σημείο αυτό έχω υποχρέωση να ανεφέρω ότι ήταν καταλυτική η στήριξη και η παρουσία του αντιπεριφερειάρχη, κύριου Β. Γιαννόπουλου, ενώ κοντά στους κατοίκους του χωριού Μέλισσα, στέκονται από την πρώτη στιγμή, ο δήμαρχος κ.Λεντζας κ ο αντιδήμαρχος πολ.προστασιας κ.Βαγγελακος με πενιχρά μέσα.

Όμως,χρειάζεται άμεση παρέμβαση,απευθείας αναθέσεις για την αποκατάσταση της βιβλικής καταστροφής μετά την καταιγίδα. Τώρα,σήμερα,οργανωμένα κ αποτελεσματικά.

Ας ανοίξουν επιτέλους οι στρόφιγγες από το αρμόδιο υπουργείο να αποκατασταθεί το περιφερειακό δίκτυο καθώς και το αγροτικό δίκτυο ,κινδύνευσαν και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές!!!Επίσης η μεταφορά του γάλακτος και των αγροτικών προϊόντων γενικότερα,  είναι πλέον αδύνατη...!!

Διαπίστωσες οτι η Μέλισσα είναι "μήτρα "αγροτικης παραγωγής. 

Με δυο πιστοποιημένες κτηνοτροφικές μονάδες,στάβλους,και. με οργανωμένα θερμοκήπια φράουλας πατάτας κ κηπευτικών. Επίσης χιλιάδες στρέμματα Αγροτικής καλλιεργήσιμης γης με προϊόντα άριστης ποιοτητας. Πάνω απο 15.000 νέα ελαιόδεντρα. Πρότυπη μονάδα ελαιοτριβειου.Ενα Τυροκομείο να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, παρά τα καθαρισμένα Ρέματα της Μελισσας.

Είδες την αγωνία αυτών των ανθρώπων που αντιστέκονται,μένουν στη γη τους και μάχονται με τα "θεριά" της φύσης αλλά και με το τερατούργημα της Κεντρικής κάθε φορά εξουσίας που πίνει το αίμα του αγρότη.

Αντιπλημμυρικά έργα τώρα! Ουσιαστική αγροτικη πολιτική! Ανασύσταση ΕΛΓΑ, αλλά και έλεγχος στο πως και σε ποιούς καταβάλλονται οι αποζημιώσεις. Αγροτικά εφόδια σε καλυτερη τιμή, ΔΕΗ,φτηνοτερο αγροτικό ρεύμα ,οχι να πληρώνουμε ΕΡΤ στο αρδευτικό ρευμα κλπ.

ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ...!!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ

ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ!

 ΤΑ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΕΣ!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.