ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

ON AIR: 21.01.22

Paused...
« »

Powered by DNA - https://dna.gr


ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

Δημήτρης Στρουμπάκος - Αντώνης Γρηγορόπουλος

Κάθε Παρασκευή μεσημέρι στις 15:00 ο Δημήτρης Στρουμπάκος φιλοξενει στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην εκπομπή του, προσωπικότητες απο την κεντρική πολιτική σκηνή και όχι μόνον.Η τελευταία ενημερωτική εκπομπή της εβδομάδας, πάντα ζωντανά απο τα studio μας στο Μαρούσι, με "οικογενειακό περιβάλλον" και πολλές εκπλήξεις.
Aκούστε ΤΩΡA τις διαθέσιμες εκπομπές απο το αρχείο μας*
ΠΑΡ 13-05-22

Kαλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο Γιώργος Ντούρος Οικονομολόγος - Διεθνολόγος και γραμ.της Νομαρχιακής Βορείου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος καθώς και ο Νίκος Παπαδόπουλος executive chef, Υπεύθυνος της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου.


15
ΠΑΡ 06-05-22

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο Διευθυντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ Μανώλης Κοττάκης και ο δημοσιογράφος του REAL FM Γιώργος Χουδαλάκης.


19
ΠΑΡ 29-04-22

Μαζί μας σήμερα ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και ο Καθηγητής του Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος.


20
ΠΑΡ 15-04-22

Η εκπομπή σήμερα είναι αφιερωμένη στην Ηρωική Εξοδο του Μεσολογγίο με καλεσμένους τον δικηγόρο και ιδρυτή του Ιδιωτικού Πολιτιστικού Οργανισμού "Διέξοδος" Μεσολογγίου, Νίκο Κορδόση και Νίκο Πλακίδα από την Κατοχή Μεσολογγίου,έναν από τους μοναδικούς Ελληνοράφτες παραδοσιακών φορεσιών.


91
ΠΑΡ 08-04-22

Kαλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος


34
ΠΑΡ 01-04-22

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή η ανταποκρίτρια του Opentv στην Ουκρανία Αδαμαντία Λιόλιου, o πατριάρχης του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.


90
ΠΑΡ 18-03-22

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο διευθυντής της εφημερίδας Εστία Μανώλης Κοττάκης και ο Νίκος Καλάκος οικονομολόγος, οικονομικός αναλυτής και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Συστήματος Υποδομών και Ποιότητας.


33
ΠΑΡ 11-03-22
Kαλεσμένοι σήμερα ο Γιώργος Ντούρος Οικονομολόγος - Διεθνολόγος ,Γραμ. Νομαρχιακής Αθηνών Βορείου Τομέα Αθηνών ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος πρώην Υπουργός και Καθηγητής Πανεπιστημίου.

129
ΠΑΡ 04-03-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Επίτιμο Αρχηγό του ΓΕΣ Στρατηγό εα & τέως ΥΕΘΑ Φράγκο Φραγκούλη καθώς και την Ουκρανή Ναταλία Αντρέγιεβα Καθηγήτρια Ρωσικής γλώσσας.


129
ΠΑΡ 25-02-22

Σήμερα στις Ραδιουργίες εκ Προμελέτης ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και ο Γιώργος Αποστολόπουλος Τομεάρχης Περιβάλλοντος και μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ - Δημοτικό Σύμβουλο Αθήνας.


45
ΠΑΡ 18-02-22

Καλεσμένοι ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.


51
ΠΑΡ 11-02-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη, τον ανεξάρτητο Βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη δικηγόρο για τα θέματα Κτηματολογίου Σοφία Τζαβέλα.


42
ΠΑΡ 04-02-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή με καλεσμένους τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη και τον δημοσιογράφο και διευθυντή του aftodioikisinews.gr Μάκη Μοσχοβούδη


53
ΠΑΡ 28-01-22

Καλεσμένες σήμερα στην εκπομπή η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και η Βουλευτής και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής του ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου.


65
ΠΑΡ 21-01-22

Ακούστε σήμερα τις Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένοτον Γιώργο Ντούρο Οικονομολόγο - Διεθνολόγο, Γραμ. Νομαρχιακής Αθηνών Βορείου Τομέα Αθηνών ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ.


1264
Συνολο ακροατών αυτής της εκπομπής = 87936
Radio On Demand statistics provided by easyradio.gr