ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

ON AIR: 03.12.21

Paused...
« »

Powered by DNA - https://dna.gr


ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

Δημήτρης Στρουμπάκος - Αντώνης Γρηγορόπουλος

Κάθε Παρασκευή μεσημέρι στις 15:00 ο Δημήτρης Στρουμπάκος φιλοξενει στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην εκπομπή του, προσωπικότητες απο την κεντρική πολιτική σκηνή και όχι μόνον.Η τελευταία ενημερωτική εκπομπή της εβδομάδας, πάντα ζωντανά απο τα studio μας στο Μαρούσι, με "οικογενειακό περιβάλλον" και πολλές εκπλήξεις.
Aκούστε ΤΩΡA τις διαθέσιμες εκπομπές απο το αρχείο μας*
ΠΑΡ 03-02-23

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Οικονομολόγο και υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στον Νομό Ηλείας Νίκο Καλάκο, την εικαστικό και αγιογράφο Ρένα Στράτου σε σύνδεση από την Πάτμο και τον ανεξάρτητο Βουλευτή και Πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.


6
ΠΑΡ 27-01-23 Καραγκούνης, Βαρεμενος16
ΠΑΡ 20-01-23

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Δημήτρη Σταθακόπουλο, διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου- Οθωμανολόγο και την Ολια Νικολοπούλου – Δικηγόρο.


17
ΠΑΡ 16-12-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον βουλευτή της ΝΔ Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη και τον βουλευτή Β Πειραιά και αν. Τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη.


36
ΠΑΡ 09-12-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον δημοσιογράφο-συγγραφέα και διευθυντή της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ Μανώλη Κοττάκη και τον ηθοποιό Νίκο Παντελίδη.


71
ΠΑΡ 02-12-22

Σήμερα έχούμε καλεσμένους τον Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη και τον δημοσιογράφο και διευθυντή του aftodioikisinews.gr Μάκη Μοσχοβούδη.


44
ΠΑΡ 25-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.


54
ΠΑΡ 18-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Βουλευτή της ΝΔ και Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και τη Δικηγόρο Ολια Νικολοπούλου.


49
ΠΑΡ 11-11-22 Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο δημοσιογράφος - διευθυντής του Real Fm Γιώργος Χουδαλάκης και ο Οικονομολόγος Νίκος Καλάκος. 49
ΠΑΡ 04-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Καθηγητή Εργατικού Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο,τον καλό φίλο και συνάδελφο δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Βάιο Σύρο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος “ΠΑΤΡΙΔΑ” Αφροδίτη Λατινοπούλου.


63
ΠΑΡ 21-10-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Βασίλη Φεύγα και τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα.


75
ΠΑΡ 14-10-22

Καλεσμένοι σήμερα ο Αλέξης Κούγιας και ο Πάνος Σόμπολος για το θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο: την υπόθεση παιδεραστίας του Κολωνού.


76
ΠΑΡ 16-09-22

Καλεσμένοι στην εκπομπή ο Δημήτρης Σταθακόπουλος Οθωμανολόγος - Τουρκολόγος, ο Επαμεινώνδας Πανάς Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο Βασίλης Κατωπόδης επιχειρηματίας από την Λευκάδα.


123
ΠΑΡ 09-09-22

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή η ευρωβουλευτής της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο επικεφαλής της ΚΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και ο Οικονομολόγος Νίκος Καλάκος.


90
ΠΕΜ 01-09-22

Πρεμιέρα σήμερα για τις Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και τη Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου


86
Συνολο ακροατών αυτής της εκπομπής = 114000
Radio On Demand statistics provided by easyradio.gr