ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

ON AIR: 08.05.20

Paused...
« »

Powered by DNA - https://dna.gr


ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

Δημήτρης Στρουμπάκος - Αντώνης Γρηγορόπουλος

Κάθε Παρασκευή μεσημέρι στις 15:00 ο Δημήτρης Στρουμπάκος φιλοξενει στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην εκπομπή του, προσωπικότητες απο την κεντρική πολιτική σκηνή και όχι μόνον.Η τελευταία ενημερωτική εκπομπή της εβδομάδας, πάντα ζωντανά απο τα studio μας στο Μαρούσι, με "οικογενειακό περιβάλλον" και πολλές εκπλήξεις.
Aκούστε ΤΩΡA τις διαθέσιμες εκπομπές απο το αρχείο μας*
ΠΑΡ 02-12-22

Σήμερα έχούμε καλεσμένους τον Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη και τον δημοσιογράφο και διευθυντή του aftodioikisinews.gr Μάκη Μοσχοβούδη.


8
ΠΑΡ 25-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.


14
ΠΑΡ 18-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Βουλευτή της ΝΔ και Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και τη Δικηγόρο Ολια Νικολοπούλου.


15
ΠΑΡ 11-11-22 Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο δημοσιογράφος - διευθυντής του Real Fm Γιώργος Χουδαλάκης και ο Οικονομολόγος Νίκος Καλάκος. 14
ΠΑΡ 04-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Καθηγητή Εργατικού Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο,τον καλό φίλο και συνάδελφο δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Βάιο Σύρο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος “ΠΑΤΡΙΔΑ” Αφροδίτη Λατινοπούλου.


26
ΠΑΡ 21-10-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Βασίλη Φεύγα και τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα.


38
ΠΑΡ 14-10-22

Καλεσμένοι σήμερα ο Αλέξης Κούγιας και ο Πάνος Σόμπολος για το θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο: την υπόθεση παιδεραστίας του Κολωνού.


38
ΠΑΡ 16-09-22

Καλεσμένοι στην εκπομπή ο Δημήτρης Σταθακόπουλος Οθωμανολόγος - Τουρκολόγος, ο Επαμεινώνδας Πανάς Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο Βασίλης Κατωπόδης επιχειρηματίας από την Λευκάδα.


85
ΠΑΡ 09-09-22

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή η ευρωβουλευτής της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο επικεφαλής της ΚΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και ο Οικονομολόγος Νίκος Καλάκος.


52
ΠΕΜ 01-09-22

Πρεμιέρα σήμερα για τις Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και τη Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου


48
ΠΑΡ 08-07-22

Αυλαία σήμερα για τη σαιζόν 2021-2022 για την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης!!

Κλείνουμε την εκπομπή με τις όμορφες ευχές των παιδιών για καλό καλοκαίρι!! Αλίκη και Κωνσταντής Σιαμάτρα,Τζίμης Τζιμέας, Μαρία Μώκου, Ανδριάννα-Μαρία Στρουμπάκου, Νίκος Αδρακτάς, Νεφέλη Θεοδωρακοπούλου, Ιωάννα Παντελίδη.

Βασικοί καλεσμένοι: η Ολια Νικολοπούλου Δικηγόρος, ο Νίκος Καλάκος Οικονομολόγος και ο ηθοποιός Μάρκος Λεζές.

Σήμερα στην εκπομπή κάνει “παρέμβαση” ο Αντώνης Γρηγορόπουλος!


175
ΠΑΡ 01-07-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή με καλεσμένους τον Δημήτρη Σταθακόπουλο διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου (Οθωμανική Κοινωνία – ιστορία και πολιτισμός), την Εφη Χαλάτση μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και την Εύη Πρασσά την εργαζόμενη μητέρα 4 παιδιών από την Κατοχή Μεσολογγίου η οποία πέτυχε στις Πανελλήνιες και πέρασε στη Γεωπονική Σχολή στο Μεσολόγγι!


92
ΠΑΡ 24-06-22

ΚαλεσμένοΙ σήμερα στην εκπομπή η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού η οποία χάνει το σπίτι της για χρέη 15.000 ευρώ σε τράπεζα, η μαέστρος Ρόζη Μαστροσάββα, η παραγωγός της μουσικής παράστασης “Διδυμάνες” κ. Βαλσαμή και ο Μεσολογγίτης φωτογράφος Βασίλης Αρτίκος.


84
ΠΑΡ 17-06-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον πρώην Υπουργό και Καθηγητή Πανεπιστημίου Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τον Διευθυντή Σύνταξης του Δελτίου Ειδήσεων του Star Channel Ηλία Παπανικολάου, τον Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου και τον Διευθυντή του aftodioikisinews.gr Μάκη Μοσχοβούδη


89
ΠΑΡ 10-06-22

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο Θανάσης Δρούγος Διεθνολόγος – Στρατιωτικός αναλυτής και ο Νίκος Καλάκος Οικονομολόγος.


88
Συνολο ακροατών αυτής της εκπομπής = 103613
Radio On Demand statistics provided by easyradio.gr