ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

ON AIR: 10.04.09

Paused...
« »

Powered by DNA - https://dna.gr


ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

Δημήτρης Στρουμπάκος - Αντώνης Γρηγορόπουλος

Κάθε Παρασκευή μεσημέρι στις 15:00 ο Δημήτρης Στρουμπάκος φιλοξενει στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην εκπομπή του, προσωπικότητες απο την κεντρική πολιτική σκηνή και όχι μόνον.Η τελευταία ενημερωτική εκπομπή της εβδομάδας, πάντα ζωντανά απο τα studio μας στο Μαρούσι, με "οικογενειακό περιβάλλον" και πολλές εκπλήξεις.
Aκούστε ΤΩΡA τις διαθέσιμες εκπομπές απο το αρχείο μας*
ΠΑΡ 24-03-23

Σήμερα η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Εθνική Επέτειο για την Επανάσταση του 1821. Καλεσμένοι ο Νίκος Κορδόσης Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Διεξόδου στο Μεσολόγγι και ο ράφτης ελληνικών παραδοσιακών φορεσιών Νίκος Πλακίδας από την Κατοχή Μεσολογγίου.


0
ΠΑΡ 17-03-23

Ακούστε την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τη Βουλευτή Νότιου Τομέα (Β3) Αθήνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου, τον Οικονομολόγο και υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στον Νομό Ηλείας Νίκο Καλάκο και τον επιχειρηματία από τη Λευκάδα Βασίλη Κατωπόδη.


18
ΠΑΡ 10-03-23

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη και την υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία Φωτεινή Παντιώρα


20
ΠΑΡ 03-03-23

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους την Ειρήνη Τζιαστούδη ιατρό ιστοπαθολόγο επιμελήτρια Α΄ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, τον Ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα και τον Συνταγματολόγο Ανδρέα Δημητρόπουλο. Αντικείμενο της συζήτησης η εθνική τραγωδία στα Τέμπη


18
ΠΑΡ 24-02-23

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο Μανώλης Κοττάκης δημοσιογράφος και Διευθυντής της εφημερίδας ''Εστία'' και η Αγγελική Καρδαρά Δρ. Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ ΕΚΠΑ, Φιλόλογος, Τακτική Επιστημονική Συνεργάτιδα του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος.


24
ΠΑΡ 17-02-23

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τη δικηγόρο Ολια Νικολοπούλου και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή


34
ΠΑΡ 10-02-23

ΚαλεσμένοΙ σήμερα στην εκπομπή ο Καθηγητής του Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος , ο εφημέριος του Ι.Ναού των Αγίων Ακινδύνων του Δήμου Αγ.Αναργύρων Αρχιμανδρίτης π.Αντώνιος Μαλούφ από την Συρία και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Αριστείδης Πανόπουλος.


27
ΠΑΡ 03-02-23

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Οικονομολόγο και υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στον Νομό Ηλείας Νίκο Καλάκο, την εικαστικό και αγιογράφο Ρένα Στράτου σε σύνδεση από την Πάτμο και τον ανεξάρτητο Βουλευτή και Πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.


36
ΠΑΡ 27-01-23 Καραγκούνης, Βαρεμενος39
ΠΑΡ 20-01-23

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Δημήτρη Σταθακόπουλο, διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου- Οθωμανολόγο και την Ολια Νικολοπούλου – Δικηγόρο.


41
ΠΑΡ 16-12-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον βουλευτή της ΝΔ Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη και τον βουλευτή Β Πειραιά και αν. Τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη.


63
ΠΑΡ 09-12-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον δημοσιογράφο-συγγραφέα και διευθυντή της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ Μανώλη Κοττάκη και τον ηθοποιό Νίκο Παντελίδη.


97
ΠΑΡ 02-12-22

Σήμερα έχούμε καλεσμένους τον Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη και τον δημοσιογράφο και διευθυντή του aftodioikisinews.gr Μάκη Μοσχοβούδη.


71
ΠΑΡ 25-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.


77
ΠΑΡ 18-11-22

Ακούστε σήμερα την εκπομπή Ραδιουργίες εκ Προμελέτης με καλεσμένους τον Βουλευτή της ΝΔ και Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και τη Δικηγόρο Ολια Νικολοπούλου.


75
Συνολο ακροατών αυτής της εκπομπής = 121422
Radio On Demand statistics provided by easyradio.gr