IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
09.04.19

  • Άραγε πόσοι από εμάς συνειδητοποιούν στη νιότη τους, ότι δεν είναι μόνο οι μύες που πρέπει να γυμνάζουμε (ώστε να πετύχουμε καλύτερες αθλητικές επιδόσεις σε βάθος χρόνου), αλλά πρωτίστως τα οστά; Γιατί παραγνωρίζουμε ότι το μυϊκό μας σύστημα εξαρτάται από το σκελετικό, το οποίο είναι η βάση όλου του οργανισμού;
  • Πόσοι έχουν καταλάβει την αξία των οστών στην ποιότητα της ζωής και την ευεξία μας, προτού επέλθει κάποιος ορθοπαιδικής φύσεως τραυματισμός;
  • Γιατί δεν εφαρμόζουμε το δόγμα του «κάλλιο τα προλαμβάνειν του θεραπεύειν» και για τα οστά, με την ίδια σύνεση που το κάνουμε για όλα τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα του οργανισμού μας;
  • Είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι ο οργανισμός μας μπορεί να παράξει νέο οστικό ιστό, ως τρόπο αντιμετώπισης των ορθοπαιδικών και όχι μόνο παθήσεων;

Στις ερωτήσεις αυτές την απάντηση έρχεται να δώσει η OsteoStrong, που αποτελεί το καινοτόμο σύστημα ευεξίας και μυοσκελετικής ενδυνάμωσης που ήρθε πρόσφατα και στην Ελλάδα, το οποίο συνδυάζει τη φυσική διαδικασία της οστεογονικής φόρτισης με τη σύγχρονη τεχνολογία, βοηθώντας άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης να βελτιώσουν την υγεία, την ισορροπία, τη δύναμη και τη στάση του σώματός τους, σε λιγότερο από δέκα λεπτά την εβδομάδα!

Βασισμένο σε πολύχρονες κλινικές έρευνες στους τομείς της μοριακής βιολογίας, της αντιγήρανσης και της μακροζωίας, το σύστημα OsteoStrong ενεργοποιεί τη δημιουργία οστικής και μυικής πυκνότητας με απόλυτη ασφάλεια.

Η OSTEOSTRONG ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το σύστημα OsteoStrong έφερε πρόσφατα στην Ελλάδα η εταιρεία OSTEOFIT (που εκαδρεύει στο Μαρούσι οδός Σώρου 3-5). Η Πρόεδρός της κυρία Μυρτώ Μαυρολέων γνώρισε πριν από μερικά χρόνια τα οφέλη της οστεογονικής φόρτισης και εντυπωσιάστηκε αμέσως με τα αποτελέσματα. Μελετώντας τις έρευνες, τα στατιστικά στοιχεία των χωρών όπου δραστηριοποιείται η Osteostrong και επισκεπτόμενη η ίδια την έδρα της εταιρίας στο Albuquerque του NewMexico, αποφάσισε να επενδύσει σε αυτή ώστε να δοθεί η δτυνατότητα και στους Έλληνες να γίνουν μέλη αυτού του «κινήματος» που φιλοδοξεί να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, μέσα από τα οστά τους. Όπως η ίδια η κυρία Μαυρολέων δηλώνει: «Η οστεογονική φόρτιση είναι μια θαυματουργή διεργασία με αξία αποδεδειγμένη από την επιστημονική έρευνα. Δεν είναι μόνον η απόλυτη πρωτοπορία στον τομέα της ευεξίας, αλλά και μια εφεύρεση που κυριολεκτικά αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων». Και συνεχίζοντας η κα Μαυρολέων σημειώνει: «Έχουμε δει νέους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, σαραντάρηδες να ξαναβιώνουν τη δύναμη και την ευκινησία των είκοσι χρόνων τους, αλλά και άτομα στα εβδομήντα ή τα ογδόντα τους να αντιστρέφουν την οστεοπόρωση, να ξανακερδίζουν την ισορροπία τους και να βελτιώνουν τη στάση του σώματός τους. Αν δεν το είχα δει να συμβαίνει, δεν θα πίστευα ότι ήταν εφικτό».

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει η αφορμή και το κίνητρο της ίδρυσης της Osteostrong. Ο εφευρέτης λοιπόν του συστήματος και Μηχανικός Βιοϊατρικής Δρ John Jaquish το δημιούργησε για την μητέρα του, η οποία σε ηλικία 70 χρονών παρουσίασε οστεοπόρωση και ήθελε να βρει ένα φυσικό τρόπο, ώστε να καταφέρει να αντιστρέψει την κατάστασή της (χωρίς φαρμακευτική αγωγή και των παρενεργειών που αυτή επιφέρει σε ορισμένες γυναίκες), πράγμα το οποίο και πέτυχε μέσα σε 18 μήνες από την έναρξη της χρήσης του συστήματος.

Οι παρατηρήσεις του για τη δυνατότητα των οστών να δυναμώνουν ακόμα και μετά την ηλικία των 30, όταν από τη φύση αρχίζει η σταδιακή μείωση της πυκνότητας των οστών, οδήγησαν τον Dr. Jaquish σε μια ανακάλυψη που έμελλε να αλλάξει την αντίληψη για την οστεοπόρωση και τη θεραπεία της. Σήμερα, το σύστημα OsteoStrong έχει δοκιμαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο που υποφέρουν από οστεοπόρωση ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια της οστεοπενίας.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η OsteoStrong λοιπόν μας συστήθηκε από τον Δρ Jaquish ως το απόλυτο biohack, ένας θετικός επαναπρογραμματισμός του σώματός μας, όπου μέσα από ένα σύστημα 4 ρομποτικών μηχανημάτων φυσικής ενδυνάμωσης των οστών και των μυών του σώματος εντός 10λεπτών συνεδριών ανά εβδομάδα, ο χρήστης βελτιώνει την οστική του πυκνότητα , την στάση σώματος και αναγεννά όλο το μυοσκελτικό σύστημα, χωρίς να προκαλεί καταπόνηση στις αρθρώσεις και τη μέση.

Τα μηχανήματα αυτά αφαιρούν την πίεση από τη σπονδυλική στήλη και, μαζί της, απομακρύνουν κάθε ρίσκο για τους σπονδύλους. Ταυτόχρονα, η βιοανάδραση επιτρέπει σε κάθε χρήστη να ειδοποιεί το μηχάνημα όταν φτάσει στο ψηλότερο επίπεδο αντοχής του, ώστε να μην επιβαρυνθεί αυθαίρετα, όπως συμβαίνει σε μια κοινή προπόνηση με βάρη. Έτσι εξαλείφεται η πιθανότητα να δεχθεί ο χρήστης μια πίεση που δεν αντέχει.

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Το σύστημα της OsteoStrong δρα αποδεδειγμένα και ευεργετικά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Στην Οστεοπόρωση και στην Οστεοπενία :

Με  βάση κλινικές μελέτες μέσα σε 12 μήνες, μπορεί κάποιος να πετύχει αύξηση οστικής πυκνότητας από 4% έως 12%, χωρίς φαρμακευτική αγωγή.

Στην Άθληση: Εκτός από την προστασία από τα κατάγματα, λόγω της αύξησης της οστικής πυκνότητας που επιτυγχάνεται, η σκελετική ενδυνάμωση σε πολλές περιπτώσεις εξαλείφει τους περιορισμούς όσον αφορά το εύρος προσαρμογής και τη μυϊκή ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει καλύτερες αθλητικές επιδόσεις σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Στην Ισορροπία: Ένα από τα άμεσα και πρώτα αποτελέσματα που παρατηρούνται από τη χρήση του συστήματος είναι η σχεδόν άμεση βελτίωση της ισορροπίας και της ευκινησίας, η οποία χάνεται από την ηλικία των 30 και μετά.

Στον Διαβήτη Τύπου 2: Υπάρχουν πολλές αποδεδειγμένα ασφαλείς προσεγγίσεις για τη θεραπεία του Διαβήτη Τύπου 2 και της δυσλειτουργίας του μεταβολισμού.

Ευτυχώς, οι διαφορετικές αυτές προσεγγίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους. Το εν λόγω σύστημα αποδίδει καλύτερα από τα υπόλοιπα πρότυπα περίθαλψης ως προς τη μείωση της HbA1c (μακροπρόθεσμη μέτρηση γλυκόζης αίματος).

Στη στάση του σώματος: Μέσα από τις συνεδρίες με OsteoStrong είναι δυνατόν να επιτευχθούν σημαντικές βελτιώσεις γρήγορα και για όλες τις ηλικίες. Καθώς ενεργοποιείται ολόκληρη η αλυσίδα του μυοσκελετικού συστήματος με τις συνεδρίες, η στάση του σώματος βελτιώνεται μέσα σε λίγο καιρό.

Βελτίωση ή και εξάλειψη πόνων στους συνδέσμους και στις αρθρώσεις:  Eπιτυγχάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αντιμετωπίζοντας  αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη στα γόνατα και στις αρθρώσεις,

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ OSTEOSTRONG

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της OSTEOFIT Α.Ε κα Μυρτώ Μαυρολέων, το σύστημα της Osterostrong ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Το Κέντρο της Osterostrong στο Μαρούσι επισκέπτονται και αρκετά παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα αρθροίτιδων καθώς και έφηβοι 12 εώς 18 ετών, των οποίων οι γονείς θέλουν τους προσφέρουν ένα ταμιευτήριο οστικής πυκνότητας, προς αξιοποίηση στα χρόνια που η οστική πυκνότητας θα αρχίσει να βαίνει μειούμενη.

OSTEOSTRONG ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

To πρωτοποριακό σύστημα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης της OsteoStrong, μετά από τις ΗΠΑ, Δανία, Νορβηγία, Ισλανδία, Ισπανία, Σουηδία κ.α, ήρθε σε Ελλάδα και Κύπρο και συνδράμει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών για την υποστήριξη των νέων αθλητών! Βασισμένο λοιπόν σε πολύχρονες κλινικές έρευνες στους τομείς της Μοριακής Βιολογίας, της αντιγήρανσης και της μακροζωίας, το σύστημα της OsteoStrong Greece ενεργοποιεί τη δημιουργία οστικής πυκνότητας, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων και στη δημιουργία των συνθηκών για καλύτερες αθλητικές επιδόσεις σε βάθος χρόνου...

Η OSTEOSTRONG ΩΣ EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Το 1ο Κέντρο της Osteostrong άνοιξε στις 14 Ιανουαρίου του 2019 στο Μαρούσι Αττικής (τηλ. 2106179265, info@osterostrong.gr ) και ήδη έχει λάβει θερμής ανταπόκρισης από το κοινό.

Στην ερώτηση με ποιο τρόπο η Osteostrong προγραμματίζει να προσεγγίσει όλο το Ελληνικό κοινό, η κα Μαυρολέων απαντάει: «Έχουμε σκοπό να ανοίξουμε αρκετά κέντρα στην Ελλάδα και την Κύπρο, είτε με την μέθοδο της οργανικής ανάπτυξης, είτε με Franchise, είτε μέσω ειδικών μορφών συνεργασίας»…