IONION FM - Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας
 
 
   
 
 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δελτίο Ειδήσεων
Επισκόπηση Τύπου
Επισκόπηση Τοπ. Τύπου
Επιλεγμένα Θέματα
Agenda
Ηχητικό Αρχείο
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEDIA
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
EVENTS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
FUN
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΜΒΕΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
IONION FM 15.03.17

Η «σιγή ασυρμάτου» μετά την τελευταία διά ζώσης συνάντηση των επικεφαλής του κουαρτέτου με την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα ενέτεινε και πάλι την ανησυχία σχετικά με το αν παρατηρείται πρόοδος στις διαβουλεύσεις, κάτι που αποτυπώθηκε χθες τόσο στην πορεία των ελληνικών ομολόγων όσο και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Για «θέατρο» της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας το Μαξίμου για τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Ανοιχτός σε συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε στον Real FM ο Βασίλης Λεβέντης εάν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, την επομένη των εκλογών, αποδεχθεί τα εννέα σημεία που προτείνει η Ένωση Κεντρώων. Ωστόσο, εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες για το αν μπορούσε η Νέα Δημοκρατία να αποδεχθεί τα σημεία αυτά. Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση, ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε βέβαιος ότι «ο κ. Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα», καθώς «δεν έχει περιθώρια να ροκανίζει χρόνο».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακροβολίζει δραχμιστές σε καίρια πόστα και εκτροχιάζει την εφαρμογή του προγράμματος που οι ίδιοι διαπραγματεύτηκαν, στέλνοντας το λογαριασμό της αποτυχίας τους στους πολίτες», σχολιάζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή τον ορισμό του Γιαν Κρέγκελ ως προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Συμβουλίου. 

Παρατείνεται σε 105 μέρες, από 60 που προβλεπόταν αρχικά, το δικαίωμα ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες, σύμφωνα με βελτιωτική νομοθετική αλλαγή, στην οποία προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος έκανε λόγο «για πρωτόγνωρη δράση, έπειτα από 40 χρόνια για την ανάρτηση των δασικών χαρτών», κάτι που -πρόσθεσε- δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις «με αποτέλεσμα να καθυστερεί ο αναπτυξιακός χάρτης της χώρας». Παράλληλα, ανακοίνωσε την κατάθεση νομοσχεδίου που θα δίνει λύσεις σε μείζονα θέματα όπως τα κληροτεμάχια, θα κατοχυρώνει τις εκμεταλλεύσεις γης, ενώ ταυτόχρονα θα θωρακίζεται η διαχείριση των δασών. «Σχεδιάζουμε μια παρέμβαση, ώστε να αποσαφηνιστεί το τοπίο με τις αναδασωτέες περιοχές και τις καταπατήσεις, αλλά βελτιώνοντας τις διαδικασίες, να ενισχυθούν και οι αγρότες και να παίρνουν με πολύ πιο εύκολο τρόπο γη», τόνισε ο κ. Φάμελος. Η τροπολογία έγινε τελικά δεκτή από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια.

«Η κυβέρνηση είδε το φως το αληθινό στους δασικούς χάρτες. Καταργεί τον νόμο της 4389/2016 και επαναφέρει τις ορθές προβλέψεις των νόμων μας 4164/2013 και 4280/2014», δήλωσε εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Γιάννης Μανιάτης, μετά την κατάθεση της κυβερνητικής τροπολογίας για τους δασικούς χάρτες. 

Μία εικονική αερομαχία σημειώθηκε μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών χθες, πάνω από το Αιγαίο. Παράλληλα, τρία τουρκικά αεροσκάφη, δύο από τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό, προέβησαν σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Δύο από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Τα παραπάνω αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες

Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να εμπλακεί στην κρίσης μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βουλής. «Είναι αρκετά επικίνδυνη οποιαδήποτε εκτίμηση για την εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν είναι προς το συμφέρον μας να εμπλακούμε σε αυτή την υπόθεση, η οποία χαρακτηρίζεται από τις εκλογικές διαδικασίες, στην Ολλανδία και το δημοψήφισμα στην Τουρκία», ανέφερε ο κ. Βίτσας.

Το Λύκειο όπως είναι σήμερα έχει τελειώσει, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν αδιάβλητες, ωστόσο δεν είναι αξιόπιστες.

Τον συνολικό αριθμό των εισακτέων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, αλλά και ανά τμήμα, το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η σχετική υπουργική απόφαση θα δημοσιευθεί σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, οι εισακτέοι στα Πανεπιστήμια θα είναι 42.850 (λιγότεροι από πέρυσι) και στα ΤΕΙ 26.640 (περισσότεροι από πέρυσι). Συνολικά, οι εισακτέοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το νέο ακαδημαϊκό έτος θα είναι 69.490, λιγότεροι κατά 495 σε σχέση με πέρυσι.

Πάνω από 30 εκατ. ευρώ υπολογίζεται, σύμφωνα με νομικές εκτιμήσεις, το ποσό που οφείλει να επιστρέψει αναδρομικά η ΑΕΠΙ στους δημιουργούς- καλλιτέχνες που δικαιώθηκαν από το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας για τα αυξημένα ποσοστά που τους παρακρατούνταν. Το 1996 είχαν προσφύγει στην Επιτροπή ανταγωνισμού οι Σταύρος Ξαρχάκος, Νίκος Κυπουργός, Παναγιώτης Καλατζόπουλος,   Νίκος Μαμαγκάκης, Γιώργος  Κουμεντάκης και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών. Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας (υπ΄ αριθμόν 1103/2017) είναι καταχρηστική η προμήθεια πάνω από 18% στα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα (σήμερα είναι 25%)  και 24% στη δημόσια εκτέλεση (σήμερα είναι 37, 5 %).

Τετράωρη στάση εργασίας (11.00 – 15.00) στην Αττική και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια έχουν κηρύξει σήμερα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι πανελλαδική συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη.

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδ. Γεωργιάδη, στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 σε ενημερωτική ιστοσελίδα και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Ν.Δ., στην Λεωφόρο Κηφισίας 263. Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόνο αν ληφθούν επιπλέον μέτρα ύψους 1-1,5 δισ. δέχονται οι δανειστές τα αντιμέτρα της κυβέρνησης, αλλά επιπλέον θέτουν ως προϋπόθεση αυτά να είναι ελαφρύνσεις μόνον για επιχειρήσεις και όχι παροχές για νοικοκυριά.

Στην ατζέντα του προγραμματισμένου Eurogroup αναφέρεται μόνο ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα ενημερωθούν για την πρόοδο που σημειώθηκε μετά την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα. Χάνεται και τυπικά για την Ελλάδα η ημερομηνία της 20ής Μαρτίου για συμφωνία στο προγραμματισμένο Eurogroup, που θα κλείνει οριστικά το ζήτημα με την εκκρεμότητα της δεύτερης αξιολόγησης.

«Να φοβόμαστε λιγότερο τη δραχμή και περισσότερο το κλείσιμο της αξιολόγησης» δήλωσε χθες στον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννης Βαρουφάκης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το τρίτο μνημόνιο είναι ουσιαστικά το σχέδιο Σόιμπλε, αφού είναι σχεδιασμένο να οδηγήσει σε Grexit. «Ας με πάνε στο Ειδικό Δικαστήριο αν κοτάνε» κατέληξε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Την υποχρέωση να καταβάλουν ειδική εισφορά αλληλεγγύης και για τα προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν από το κράτος θα έχουν και φέτος χιλιάδες άτομα με αναπηρία κάτω του 80% καθώς και άτομα με αναπηρία 80% και άνω, που δεν είναι τυφλά ή δεν είναι κινητικά ανάπηρα.

ΔΙΕΘΝΗ

Στις 7:30 π.μ. (08:30 ώρα Ελλάδας) άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία. Με τις σημερινές εκλογές στην Ολλανδία ανοίγει ο κύκλος των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων στην Ευρώπη. Η εκλογική μάχη στην Ολλανδία προμηνύεται δύσκολη, καθώς, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, κανένα από τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία δεν φαίνεται ότι θα συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 20%. Τα εκλογικά τμήματα θα κλείσουν στις 9:00 μ.μ. (22:00 ώρα Ελλάδας), ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων αναμένονται λίγο αργότερα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η διπλωματική διένεξη με την Ολλανδία δεν μπορεί να κλείσει με μια συγγνώμη και ότι ενδέχεται να αναληφθούν περαιτέρω ενέργειες, μετά την αναστολή από την Τουρκία των υψηλού επιπέδου διπλωματικών επαφών με την Ολλανδία.

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Γερμανών (ποσοστό 64,2%) τάσσονται υπέρ της διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την Τουρκία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου INSA, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας Bild.

«Κανείς δεν έχει συμφέρον από μια κλιμάκωση» της έντασης, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, σχετικά με την αντιπαράθεση μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας, επισημαίνοντας πάντως πως «ο Ερντογάν θα πρέπει να ξέρει πού είναι τα όρια».

Τις «σοβαρές ανησυχίες» που εξέφρασε το Συμβούλιο της Ευρώπης για τις τροποποιήσεις του τουρκικού συντάγματος, οι οποίες πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, επισημαίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Επιτροπή της Βενετίας, το εξειδικευμένο όργανο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα συνταγματικά θέματα, δημοσίευσε χθες τη γνωμοδότησή του, σύμφωνα με την οποία ότι οι προτεινόμενες συνταγματικές τροποποιήσεις στην Τουρκία είναι ένα «επικίνδυνο βήμα προς τα πίσω» για τη δημοκρατία.

Οι εργοδότες μπορούν να απαγορεύουν στους υπαλλήλους τους να φορούν εμφανή θρησκευτικά σύμβολα έκρινε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρώτη του απόφαση για το θέμα της ισλαμικής μαντίλας στον χώρο εργασίας. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε εξετάζοντας τις προσφυγές δύο γυναικών, μίας από τη Γαλλία και μίας από το Βέλγιο που απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν να βγάλουν τις μαντίλες τους.

Οι περισσότερες γερμανικές εταιρείες που προσέλαβαν πρόσφυγες είναι ικανοποιημένες με την εργασία τους, αν και οι προσλήψεις στην πλειονότητά τους αφορούν θέσεις με χαμηλά προσόντα, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε τον Φεβρουάριο.

Υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου κατώτατου μισθού στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάσσονται επτά υπουργοί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, με άρθρο που συνυπογράφουν στην εφημερίδα Corriere della Sera.

Ασθενής έκαψε ζωντανή νοσοκόμα σε νοσοκομείο στο Ισραήλ, προφανώς επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο που του συμπεριφερόταν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αλεπούδες» όνομα και πράγμα. Η Λέστερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και με το 2-0 επί της Σεβίλης προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Champions League.

Με δύο νίκες επί της Πόρτο «σφράγισε» η Γιουβέντους το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League. Μετά το 2-0 στο «Ντραγκάο» η πρωτοπόρος της Serie A επικράτησε και στο Τορίνο των «δράκων» με 1-0, χάρις στο πέναλτι του Ντιμπάλα στο 42ο λεπτό.

Με τον Σεμπά πάει στην Τουρκία ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πάρει και φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι 100% καλά, αλλά το βασικό είναι ότι «έσπασε τα κοντέρ» και φώναξε «παρών» για να δώσει βοήθειες έστω από τον πάγκο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, φαίνεται ότι καταλήγει στον Παναγιώτη Ρέτσο αντί του Μανουέλ Ντα Κόστα για το κέντρο της άμυνας, στον Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η ενδεκάδα του 1-1 του Καραϊσκάκη.

Και με τη... βούλα Έλληνας πολίτης είναι από χθες ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού «σφράγισε» την τελευταία πράξη της ελληνοποίησης του με τη διαδικασία της ορκωμοσίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Ανατολικής Αττικής,

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα ανατολικά και βόρεια μέχρι το απόγευμα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.

Δυτική Ελλάδα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών η όμβρων κυρίως στα ορεινά μέχρι το απόγευμα.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 ως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ

Στα ανατολικά και βόρεια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση αργότερα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα στα ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
επιστροφή

 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ιστορία είναι γνωστή από το καλοκαίρι του 2007.

Άρχισε με αιτία τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις ευθύνες, αλλά και το πλιάτσικο που ακολούθησε…

Το IONION FM, ως άλλος Κεμάλ (Ν. Γκάτσου-Μ. Χατζηδάκι), νόμισε τότε πως μπορεί ν΄αλλάξει τον τόπο…. Όμως, πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων…

Την γνωρίζετε όλοι καλά πλέον αυτή την ιστορία, τόσο που δεν σας κάνει αίσθηση πια!.. Θα σκέφ


«Νεκροί» και Ζωντανοί αγώνες στα χρόνια των μνημονίων
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι μέσα στην ακριβή επικαιρότητα, αν αυτή εξελίσσεται όταν ο λαός κοιμάται. Και δεν μιλάω βέβαια για την βίαιη εξέλιξη ενός φυσικού φαινομένου, όπως είναι για παράδειγμα

Οι Περιφράξεις της Αξιοπρέπειάς μας

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Θα καταλάβετε…

Την κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας με τα ξεπουλήματα και τα ΤΑΙΠΕΔ που σκαρφίστηκαν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, εμείς εδώ στο ακρωτήριο Χελωνάτα και στην πόλη του Βαρθολομιού τα γνωρίσαμε πριν από 20 περίπου


ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ;

Όλα τα παρακάτω είναι ένα θρίλερ! Τα θρίλερ πάντα τα αποφεύγαμε. Τώρα όμως αναγκαστικά πρωταγωνιστούμε σ’ ένα τέτοιο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ευχόμαστε σε κανέναν να το ζήσει ούτε καν απ’ τον κινηματογράφο. Θα σας το περιγράψω όσο πιο συνοπτικά μπορώ και σας παρακαλώ να βρείτε τον χρόνο για να καταλάβετε όλη αυτή την ιστορία


«ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ» ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ερώτηση που αφορά στους περιφερειακούς Ρ/Σ και τον τρόπο που αυτοί πολεμούνται και οδηγούνται στη φίμωση κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιώργος Κοντογιαννης. Στην πολύ διεισδυτική ερώτηση ο κ. Κοντογιάννης αναφέρεται στην πολυνομία και στο χάος που εντέχνως έχει δημιουργηθεί ειδικότερα τα τελευταία χρόνια στα ραδιόφωνα της Ελληνικής περιφέρειας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΙΟΝΙΟΝ FM

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 16 Ιουνίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 72372/222
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΜΑ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ


ΙΟΝΙΟΝ FM - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣE ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΧΑΪΑΣ, ΤΩΡΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί εκπέμπουμε εκεί που εκπέμπαμε 22 χρόνια τώρα. Εκεί που με συγκεκριμένες συντεταγμένες μας αδειοδότησε το 1989, με την 10991/Z2/1214/30-11-89 άδεια ιδρύσεως ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και λειτουργίας το κράτος. Η οποία όπως λένε οι νόμοι 2173/1993, 2328/1995 και ο τελευταίος 3592/2007 άρθρο 5 παρ. 7, εδάφιο β. είναι ακόμ